Show

Komentari 14

Nekad je zavodila u 'Spasilačkoj službi', sad joj Instagram krcat provokativnim fotografijama...

Nekad je zavodila u 'Spasilačkoj službi', sad joj Instagram krcat provokativnim fotografijama...

Savršeno izgledaš! Nevjerojatno je kako si lijepa, pisali su joj pratitelji, koji ne mogu vjerovati da je glumica dvaput rodila. Iz braka s glazbenikom Sixxom ima kćer (19), a iz prijašnje veze sina (27)

Donna D'Errico nedavno je proslavila 52. rođendan, a još uvijek izgleda vrlo atraktivno. Glumicu pamtimo po ulozi u seriji 'Spasilačka služba', a iako se ne pojavljuje često u javnosti, nedavno je bila na jednoj premijeri filma u Los Angelesu i svojom linijom očarala mnoge. 

Glumica voli isticati svoj bujni dekolte, a da je na sebi svašta popravljala, nikad nije skrivala. Upravo zahvaljujući mnogim plastičnim operacijama danas izgleda bolje od upola mlađih dama. 

Zatezala je kožu lica, a prije nekoliko godina podvrgnula se i zatezanju kože ruku, trbuha i liposukciji. Sve to radila je samo zato da bi imala figuru kakvu je imala na snimanju serije po kojoj je mnogi pamte, kad je u crvenom kupaćem kostimu trčkarala po plaži.

- Savršeno izgledaš! Nevjerojatno je kako si lijepa - pisali su joj pratitelji, koji ne mogu vjerovati da je glumica rodila, dvaput. U braku s glazbenikom Nikkijem Sixxom (61) bila je od 1996. do 2007. i dobili su kćer Frankie-Jean Sixx (19), a iz prijašnje veze ima sina Rhyana D'Errica (27). 

Najčitaniji članci