Show

Komentari 5

Nekad razbijala hotelske sobe, šmrkala kokain, sad to negira...

Nekad razbijala hotelske sobe, šmrkala kokain, sad to negira...

Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kate je narkomanka', događale su mi se užasne stvari, rekla je Kate Moss nakon što su je optužili 2007. da je šmrkala

Manekenka Kate Moss danas slavi 46. rođendan. u svijet mode probila se sa svega 14 godina i dosad je ostvarila zavidnu karijeru modela. Ipak, uz sve uspjehe na poslovnom planu, imala je i brojne skandale. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Kate je od početka karijere 1988. privlačila pozornost medija, a to je dodatno pojačala kad je započela vezu s holivudskim zavodnikom Johnnyjem Deppom (56). Ta ljubavna veza bila je nemirna, a Kate je završila sa slomljenim srcem. Često su imali burne svađe, a jednom prilikom su porazbijali hotelsku sobu u New Yorku nakon što je Johnny podivljao.

- Kate je mislila kako je Johnny onaj pravi. Smatrala je kako ih je spojila sudbina, a kada je veza počela propadati, postala je očajna. Slomila se fizički i psihički i tada je počelo njezino tulumarenje, kao i konzumiranje droge i alkohola - rekao je prijatelj manekenke.

Ipak, najskandaloznija veza joj je bila s rokerom Peteom Dohertyjem (40), ovisnikom o alkoholu i drogi. Iako je i prije njega bila poznata kao okorjela party djevojka, mnogi smatraju kako ju je Pete povukao na samo dno. U tom periodu 2007. godine bila je uhvaćena kako šmrče kokain zbog čega joj je velik dio modnog svijeta okrenuo leđa.

Fashion For Relief Fashion Show - Catwalk - 70th Cannes Film Festival

Ipak, nekoliko godina nakon Kate je tvrdila kako nije uzimala heroin. 

- Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kate je narkomanka', događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi, možda bolje da si stvarno na heroinu - ispričala je Moss. 

Stella McCartney Presentation - London Fashion Week

Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama, Moss je svojedobno bila na rehabilitaciji zbog alkohola. 

- Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Cijeli moj način života činio me nesretnom, a piće nije pomagalo. Potražila sam pomoć kad sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom - priznala je Moss. Ipak, prijatelji kažu da se sad potpuno promijenila i drukčija je nego prije. Fokusirala se na to da poboljša zdravlje.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci