Obavijesti

Show

Komentari 76

Nekoć lateks, danas botoks: Od snažne crnke do istesane linije

Nekoć lateks, danas botoks: Od snažne crnke do istesane linije
20

Njezin izgled često je predmet brojnih komentara, kako pohvalnih, tako nekad i kritičkih, ali jedno je sigurno - Indira nikada nije poklekla trendovima. Barem kada je izgled u pitanju

VIDEO

Pjevačica Indira Levak (46) na glazbenoj sceni već je više od dvadeset godina, a njezine promijene stila pratili su pod 'budnim okom' brojni obožavatelji.

Njezin izgled često je predmet brojnih komentara, nekad je pohvale, nekad kritiziraju, ali jedno je sigurno - Indira nikada nije poklekla trendovima. Barem kada je izgled u pitanju. Duga kosa, kratko kosa, plavuša, crnka, tijekom karijere prošla je kroz nekoliko različitih faza i uvijek se trudila biti drugačija od drugih. 

Indira je 2007. s pjesmama poput 'Ritam ljubavi', 'Jača nego ikada', 'Do kraja', 'Najbolje od svega' rušila glazbene ljestvice. Tada je imala dugu crnu kosu, nekoliko kilograma manje, ali i manje zategnuto lice. Stoga i ne čudi što je mnogi ne bi danas prepoznali.

Tijekom 2008. godine Indira je odlučila promijeniti svoj stil. 'Furala' je platinasto plavu kosu i bez postepenog prijelaza, Indira se ošišala na kratko. Izašla je iz svoje sigurne zone i zaigrala se s jakom šminkom koja joj je jednako naglašavala sve dijelove lica. 

Samo godinu dana nakon, Indira se ponovno odlučila na radikalnu promjenu. Prešla je iz plavuše u brinetu, a cjelokupnu frizuru osvježila je sitnim pramenovima koji su tih godina bili u trendu. Nije teško primijetiti kako je pjevačica tijekom 2009. godine nabacila koji kilogram, što je, naravno, nije spriječilo da se na pozornici pojavi u kratkim haljinicama. 

Taj eksperiment nije dugo trajao i pjevačica je ponovno postala plavuša. Brojni obožavatelji na društvenim mrežama komentirali su kako neodoljivo podsjeća na američku pjevačicu Pink. 

58 Splitski festival

Izgleda kako Indira vodi vječnu borbu: 'Pustiti kosu ili ju ošišati' pa je počela nositi i perike jer je tako najbrže mogla udovoljiti svojim željama i prohtjevima. Pjevačica je tijekom godina još nekoliko puta mijenjala frizuru, a nakon posljednje fotografije na društvenim mrežama pratitelji su primijetili da Indirino lice izgleda zategnutije. 

Kontaktirali smo tri stručnjaka za estetsku kirurgiju koji su nam potvrdili kako je pjevačica tretirala lice botoksom.

- Botoks je apliciran u gornju trećinu lica: čelo nema nijednu boru, a lateralni dijelovi obrva su malo previsoko podignuti. Nema bora smijalica oko lica - priča nam stručnjak.

Grcka - Nizozemska

Dodao je i kako misli da nije pretjerala s tretmanima ljepote.

- Mislim da nije pretjerala, s obzirom na prirodu posla kojim se bavi. Mislim da joj je vršak nosa drugačiji nego ranije, nešto uži i pravilniji, dakle vrlo vjerojatno je izvršena blaga korekcija vrška nosa, koji mi sad izgleda ljepši. Mislim da ima hijaluronsku kiselinu u nazolabijalnim brazdama (to su brazde od nosnih krila do kuteva usta) koje su bitno pliće nego ranije. Moguće i da je koža lica tretirana mezoterapijom - pojasnio je naš sugovornik i nastavio:

- Kutevi obrva su podignuti i čini mi se da je malo više botoksa oko očiju i na čelu. Također u području obraza, usana i brade je dosta filera. Indira izgleda svježe, ali možda malo pretjerano iako je i ona sama tome pridonijela na ovoj slici svojom ekspresijom lica po kojoj je poznata.

colonia

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39

PROCURILE GOLIŠAVE FOTKE PJEVAČICE: 'Dobivam odvratne komentare, ovo je previše'

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 76
VIDEO

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'
ŠIBENSKI TJEDAN

Tragedija u 'Večeri za 5': 'Vice je umro nakon snimanja, obitelj je htjela da se epizode emitiraju...'

Vice Martinović obožavao je ribarenje. Tijekom sudjelovanja u showu 'Večera za 5' družio se i kuhao s Ivanom Brnadić, Florijanom Žižićem, Miloradom Casperom Miškovićem i Goranom Grguričinom

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'
PORUKA HEJTERIMA?

Sydney Sweeney je plesala bez grudnjaka pa poručila: 'Žao mi je što imam sjajne grudi...'

Glumicu je nedavno kritizirala holivudska producentica Carol Baum. Unatoč negativnim komentarima, Sydney je uživala s prijateljima u Meksiku
Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'
ISPRIČALA DETALJE O MAJČINSTVU

Marija Šerifović o sinu: 'Nisam ga nazvala kako sam htjela jer su mi rekli da je to ime za psa'

Marijin sin Mario će početkom svibnja napuniti pet mjeseci, a pjevačica je otkrila zašto se odlučila za to ime, tko joj je najveća podrška i zašto ne voli dijeliti sinove fotografije