Obavijesti

Show

Komentari 88

Nema 'labavo': Marina Žoržu dala da popije samo jedno pivo

Nema 'labavo': Marina Žoržu dala da popije samo jedno pivo
1

Prijatelji kažu da je par sad u odličnim odnosima i da su se jako uozbiljili. Na plaži su se valjali po ručniku i radili selfieje cijeli dan, a jeli su hranu iz obližnje konobe, kojom ih je častio njihov prijatelj

VIDEO


Par koji se nedavno pomirio po treći put uživao je na moru mazeći se i jedući na račun dobrog prijatelja. Romano Obilinović (37) i Marina Raguž (29) odmarali su se u Sumpetru, nedaleko Splita. Družili su se s prijateljima na plaži, a jedan od njih ih je zauzvrat častio hranom i pićem u obližnjoj konobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:13

Bivši stanari Big Brother kuće jeli su kotlete, rižu i povrće, a Marina je uz to pila gazirani sok od naranče. Nisu se obazirali na ljude oko njih, pa su se i valjali po ručniku na plaži i izmjenjivali nježnosti. Marina je Žoržu popustila s alkoholom i dopustila mu da popije samo jedno pivo jer je jako vruće. Prijatelji para su rekli da su sad u odličnim odnosima i njihova veza je ozbiljnija nego prije. Žorž i Marina su se sunčali cijeli dan, a usput su stalno radili selfieje. 

Žorž se prije nekoliko dana pohvalio druženjem u splitskom klubu s hrvatskim tenisačem Bornom Ćorićem (20). Ćorić je također objavio fotografiju. Vjerojatno je tješio mladog sportaša zbog nedavnog prekida s djevojkom jer ima puno iskustva. 

 

Dva amiga na 80 posto💪🏻 @bornacoric

A post shared by Romano Obilinović (@romano_obilinovic) on

Marina i Žorž su se prošlog tjedna došli provoditi u Zagreb, ali su se našli u problemima. Naime, doputovali su za vikend i iznenada ostali bez prenoćišta, pa su im prijatelji preko društvene mreže pokušavali brzo naći privremeni smještaj.

- Jel’ može koja dobra duša udomiti Žorža? Marina je s njim. Čisti su, pristojni, ne prave probleme i sutra ujutro nastavljaju dalje - raspitivali su se Žoržovi prijatelji.

Nasreću, javili su se ljubazni dobrovoljci, pa je par našao novo prenoćište i izbjegao neugodnosti. Marininu bivšem zaručniku Saši Muheku (30) bilo je jako žao što se njemu nisu javili.

- Da sam znao da njih dvoje traže smještaj, ponudio bih im ga ja - rekao je Muhek.

Bivšeg nogometaša i suvlasnika sportske trgovine više ne brine 'ljubavni trokut' u kojemu se našao preko noći jer se Marina zaljubila u Žorža u 'Big Brotheru',  dok ih je hrvatska javnost gledala. Iako Marina i Žorž nisu potvrdili, čini se da su se pomirili po treći put.

Marina i Žorž imaju iste tetovaže

'Tetovaže su djelo moje mašte. Simbol su kralja i kraljice, odnosno ljubavi i poštovanja'

Žorž se ispričao curi zbog uvreda

'Svjestan sam da sam uprskao i da mi to nije prvi put, i zbog toga joj se javno ispričavam'

Ljubav pobjeđuje sve

Žorž se svojoj dragoj ispričao nakon žestokih riječi na društvenoj mreži i par se pomirio treći put

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 88
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama