Obavijesti

Show

Komentari 10

Nema mu ravnog: Chuck je u restoran došao prije rezervacije

Nema mu ravnog: Chuck  je u restoran došao prije rezervacije
1

VESELO DRUŠTVO Glumac Chuck Norris zagrljen sa suprugom Genom i zaposlenikom Gregorom Podlipnikom te ostalim osobljem ljubljanskog restorana. Nije pio alkohol

VIDEO

Zaputili smo se u Ljubljanu da bismo pronašli glumca Chucka Norrisa (77). Usput smo pričali kultne viceve, a prvo smo svratili u restoran u kojem je Norris večerao.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:22

- Chuck nam je u restoran upao bez rezervacije, ali Chucku ionako ne treba rezervacija - rekao nam je Gregor Podlipnik, zaposlenik restorana Strelec. Dodao je kako su glumac i njegova supruga Gena O’Kelley (54) vrlo jednostavni i skromni ljudi.

- On je toliko diskretan da ga gosti nisu ni primijetili, ma nisu se ni fotografirali s njim - kaže Gregor.

Uz bračni par su bili njihovi prijatelji Larry i Kyle, a častili su se delicijama poput crvene marinirane pastrve, artičokama s kremom od luka, crnim tartufima i fileom romba s cvjetačom. Gospođa Gena zahtijevala je bezglutensku hranu, a Chuck je izričito tražio vodu iako su mu nudili kvalitetna vina. Veselo društvo iskeširalo je oko 1500 kn za večeru na streljačkoj kuli. Šuška se da je glumac ostavio i veliku napojnicu.

Skrovita lokacija: Norris je sa suprugom Genom razgledavao čari dvorca

- Ne smijemo vam otkriti koliko smo dobili, ha ha. Chuck nam je poklonio i svoje dvije fotografije s potpisom - rekao je zaposlenik restorana. Dodaje kako Norris nije zbijao šale na svoj račun, a restoran za sada nema u planu označiti mjesto gdje je sjedio kultni Chuck. 

Iako je supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa (70) Slovenka, glumac nije imao potrebu komentirati Melaniju (47). Nakon restorana smo se zaputili u okolicu Ljubljane, gdje Norris snima reklamu za talijansku automobilsku marku. Njemu, naravno, neće trebati dvojnici bude li izvodio vratolomije po cesti.

Glumac je u Sloveniju došao u organizaciji tamošnje produkcijske kuće koja nam zbog ugovora o tajnosti ništa nije smjela reći. Doznali smo samo da Chuck u 'deželi' ostaje do ponedjeljka. Ispraćeni kišom pomirili smo se da nismo ulovili Chucka, jer Chuck u biti može uloviti samo nas. No barem nismo u povratku čekali na slovenskoj granici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...