Obavijesti

Show

Komentari 23

Nema predaje: Pobijedila sam tešku bolest, vedra sam i jaka

Nema predaje: Pobijedila sam tešku bolest, vedra sam i jaka
3

Fani je Chronova bolest život okrenula naglavačke. Kako bi imunitet što više ojačala ne puši, jede zdravo, izbjegava stres, pozitivna je i redovito vježba. Sretna je

VIDEO

Nakon što mi je dijagnosticirana Chronova bolest nisam pala u depresiju, ali sam se dobro isplakala. Porazgovarala sam sama sa sobom. I evo danas sam pobjednik, otkrila nam je Fani Stipković (29). Novinarka 'Red Carpeta' prije šest godina saznala je da boluje od rijetke i neizlječive bolesti - kronične upalne bolesti crijeva.

Prije nego što su joj otkrili bolest, s kojom se godinama bori i Denis Latin, mjesecima se mučila, osjećala loše, bila je mršava i iscrpljena. Doznavši dijagnozu, Fani je iz temelja promijenila stil života i prehrambene navike. Iz okoline je izolirala negativne ljude koji joj nisu odgovarali. Vjeruje da njenom zdravstvenom stanju nije pomogao ni veliki šok koji je doživjela kad se sa 14 godina preselila u Zagreb iz Vele Luke. Smatra da je to dodatno utjecalo na njeno zdravlje i imunitet. 

Nije išla lakšim putem

Kaže da se sama borila za svoje mjesto pod suncem s puno rada, truda, suza i dokazivanja. Kroz život je imala razne izazove da krene na krivi put. Mnogi su je, kaže, pokušavali uvjeriti da pametne žene koje jako drže do sebe ne prolaze dobro i da je bolje ići lakšim putem, da iskoristi samo izgled i ne stvara si stres oko dokazivanja. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nisam se obeshrabrila.Završila sam fakultet,spojila manekenstvo, modu, obrazovanje, televiziju i moj uporni i veseli duh i evo me danas. Nemoguću sam misiju napravila mogućom - dodaje Fani.

Fantastično je zdrava

- Ne pušim, jedem zdravo, izbjegavam stres, pozitivna sam i svaki dan vježbam. Osjećam se kao da sam dokazala da je bolest izlječiva jer sam fantastično zdrava - ispričala je bivša manekenka. Voli kuhati, a jela si priprema prema knjizi “Sirova hrana”. Prema tim receptima kuha i Demi Moore. Stipković vjeruje da je bolest pobijedila jer pozitivno razmišlja i vedro gleda na život.

- Svaku bol, bilo da je fizička ili psihička, okrenula sam u svoju korist i postala jača - rekla je novinarka. U vrijeme dok je bolest bila aktivna šuškalo se da je radila korekcije na licu.

- Tad sam se borila s težinom. Zbog variranja kilaže mijenjao mi se izgled - objasnila je Fani. Dodaje da je korak natrag, gdje ju je Crohn odveo, pretvorila u tri koraka naprijed i sad je sretna.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje