Obavijesti

Show

Komentari 3

Nema štednje: Hrvatice opet 'zgrabile' brendirane krpice...

Nema štednje: Hrvatice opet 'zgrabile' brendirane krpice...
30

Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunila su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa

VIDEO

Sinoć je u Hrvatskom narodnom kazalištu kolekcija Giambattista Valli i xH&M imala svoju premijeru odnosno ekskluzivan VIP shopping pred publikom punom slavnih osoba. 

Pod vodstvom ravnatelja Baleta HNK, Leonarda Jakovine osmišljena je i koreografirana kratka baletna izvedba pod nazivom Project. 

Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunila su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Stringsa.

Ovaj modni događaj sezone, nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Đurđe Tedeschi, Lejle Filipović, Nike Turković, Ive Radić, Ive Mihalić, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Harmander, Mirne Zidarić, Barbare Kolar, Borne Kotromanić, Semente Rajhard, Katarine Baban, Martine Stjepanović, Nine Mie Čikeš, Kristine Bradač, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Halilović, Nevene Rendeli i brojnih drugih. 

I dok su se neke dame potrudile i zasjenile ostale uzvanike na premijeri, druge su se za ovaj događaj odlučili na nešto 'hrabriju' kombinaciju. 

Voditeljica Barbara Kolara (49) na premijeri je izgledala poput barokne grofice. Spojila je nekoliko naoko nespojivih komada. Od krzna, šljokica pa sve do čipke i baršuna. 

Modni dvojac TWINS oduvijek je imao onaj touch kad je moda u pitanju. Na jučerašnjem događaju u HNK su se pojavili poput prinčeva. Šlep ogrtači, leptir mašne i odijela u crvenoj i plavoj boji oduvikli su pažnju brojnih uzvanika s H&M-ovih novih krpica. Osim što su kombinirali odjeću iz različitih razdoblja mode, kreatori su se i modno uskladili. 

Borna Kotromanić (47) se na VIP shoppingu pojavila kao stilska astronautkinja. Metalik srebreni kombinezon upotpunila je remenom u istoji boji. Kombinezon joj nije bio dovoljan pa je dodala i gležnjače koje su se savršeno uklopile i ovaj look učinije još uočljivijim. A da malo 'razbije' fluorescentni moment dodala je i bundu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Pokretanje videa...

16:11

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane