Obavijesti

Show

Komentari 13

Nema više otečenih stopala: Simpson je smršavila 46 kila

Nema više otečenih stopala: Simpson je smršavila 46 kila
8

Pjevačica se tijekom trudnoće mučila s nesanicom, bolovima u leđima i anksioznošću. Najviše je problema imala s kilažom, a sada je s obožavateljima pokazala svoju novu liniju

Pjevačica Jessica Simpson (38) sa svojim pratiteljima podijelila je sretnu vijest. Iako je prošlo samo šest mjeseci od njezine treće trudnoće, pjevačica se pohvalila izvrsnim rezultatima. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Tijekom trudnoće kilaža joj je varirala, a u jednom trenutku imala je više od sto kilograma. Na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj pokazuje 'isklesanu' liniju i zapanjujuće rezultate. Naima, Jessica je 'istopila' 46 kilograma.

- Jako sam ponosna što se ponovno osjećam zadovoljno u svojoj koži. Čak i kada je izgledalo nemoguće uvijek sam birala težak i naporan rad - napisala je Jessica.  

Za vrijeme trudnoće često se žalila i na otečena stopala i noge, a mučila se s nesanicom, anksioznošću i bolovima u leđima te je neprestano tražila savjete liječnika. Kaže kako je ponosna na sebe, a kad joj se činilo nemoguće, odlučila je raditi još jače i postigla je rezultate. Pjevačica nije skrivala kako joj je ovo uvjerljivo bila najteža trudnoća do sad. Osim što je imala velikih problema s oticanjem gležnjeva zbog kojih nije mogla hodati, Jessica je u trudnoći zbog dobivenih kilograma jednom prilikom strgala dasku WC školjke. 

Inače, ona i suprug Eric Johnson (39) nisu planirali dijete, ali njihovi obožavatelji su se oduševili prinovi. Jessica i Eric su u braku od 2014., a već imaju djecu Maxwell Drew (6) te sina Acea Knutea (5).

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZVIJEZDE VRIŠTE':

Pokretanje videa ...