Obavijesti

Show

Komentari 259

'Nemeš je moj makro i možeš s njim dogovoriti što te zanima'

'Nemeš je moj makro i možeš s njim dogovoriti što te zanima'
8

Marijana je popila nekoliko čašica i odmah se oraspoložila. Plesala je i grlila koga god je stigla, a kad ju je Horvat molio za ples uputila ga je na 'svodnika' Nemeša

VIDEO

Stanari su se žalili da im je u kući na Košutnjaku životni prostor jako skučen. Zbog toga im je Veliki Brat dao novi zadatak. Kako bi naučili cijeniti ono što imaju, svaki od njih dobio je kartonsku kutiju u kojoj živi. Svakih petnaest minuta Veliki Brat će provjeravati kako su. Kako bi mu dali do znanja da su dobro, na njegov znak će kroz otvor na kutiji provući ruku i mahati maramom. Stanar koji se ne odazove na poziv Velikog brata bit će diskvalificiran. Stanari će dobiti vremena da izađu iz kutije i rade što žele i pričaju s kim hoće. Onaj tko najdulje izdrži ispod kutije bit će pobjednik i novi kapetan kuće, a time će dobiti zaštitu od nominacija. 

Marijana se na tulumu opet napila. Nemešu nije smetalo što je pila dok ga je grlila i ljubila i zavodljivo mu plesala, a ni dok su se seksali.Prigovarao joj je tek drugi dan. Upozorio ju je da pije antibiotike te da zbog toga ne bi smjela piti, no ubrzo ga je razuvjerila da je sve u redu. 

Probudila se i primjetila da njenog jajeta koje je kao kokoška morala čuvati nema. Ušla je u ispovjedaonicu i rekla Velikom Bratu da više ne želi sudjelovati u zadatku jer joj jaja nema. 

- Uopće mi se ne da ovo, da me netko zaje.... bez ikakvog razloga. Ne sumnjam na nikoga, a sumnjam na sve. Ne vjerujem nikome - rekla je Marijana te dodala da se iz jaja sigurno ništa nije izleglo jer bi ostala ljuska. 

Vladimir provocira

- Kako te nije sramota tako se ponašati. Ponašaj se kao normalan čovjek, a ne kao kreten, budalo jedna - rekao je Vladimir Dušku koji je zamarao Soraju.

Slijedeći Vladimirov potez bio je razbijanje Brandonovog jajeta. Vidjeli su ga Horvat, Marijana, Ema i Nemeš, no nisu ništa mogli poduzeti jer je Vladimir jaje razbio u sekundi. Kasnije je htio razbiti i Duškovo jaje no odustao je jer mu ga je bilo žao.

- Ne zna konjina kako da privuče pažnju pa se izolira od grupe i radi sve kontra ostalih. Krmak - rekao je Brandon, a Marijane se složila s njime dok je Antonija rekla da bi Vladimiru najrađe zaljepila nogu na glavu tako da se više nikada ne probudi. 

- Nabila bih ga nogom u dupe i odletio bi preko ovog zida drito u Crnu Goru - rekla je Antonija. 

Nestao u trenu

Nemeš i Marijana komentirali su Vladimirovo ponašanje za koje nemaju nimalo razumijevanja. Pitali su Nikolu kako se uopće može družiti s njime. Vladimir se okomio i na Horvata koji mu je rekao da zašuti dok se rugao stanarima koji su se razgibavali. Vladimir je ušao u ispovjedaonicu odakle ga je Veliki Brat pustio van iz kuće. Bojana je bila jako iznenađena i ispitivala ostale Vladimirove prijatelje zašto je to odlučio napraviti. 

- Šutio si kad god ti je rekao. Ponašao si se pred njim ko pič.... , a sad kad ga nema sav si živnuo i misliš da si frajer - rekla je Soraja Brandonu koji joj je rekao da prvo ode u školu kako bi moghla s njim razgovarati. 

Nikola, Lester, Bojana i Nirmal u spavaonici su komentirali kako je Duško dvoličan jer je prvi slavio što je Vladimir otišao, a ulizivao mu se više od svih ostalih. Duško kod stanara ima sve manje simpatija zbog svog ponašanja i nedostatka stava što sve živcira. 

Bojana je Antoniji objašnjavala kako su stvari u kući bile puno bolje dok je Vladimir bio unutra. Ipak, zamjera mu ispad koji je imao kad je nasrnuo na Antoniju. Soraja je u ispovjedaonici pričala o Vladimiru i o Marijani za koju je rekla da 'kokodače po ćoškovima', a nikome ne kaže u lice ono što misli. 

'Nemeš je moj makro'

Stanari su počeli tulumariti. Nirmal i Bojana raspravljali su o tome kome od stanara vjeruju. Bojana je pričala o Marijani i o tome kako se razočarala u nju kad je vidjela kako se nabacuje drugim muškarcima pokraj Nemeša. Žao joj je što joj je uopće vjerovala i bila joj podrška, osjeća se iskorišteno zbog toga. Marijana je bila dobro raspoložena već nakon popijene prve čašice

- Dogovori se s Nemešom, on je moj makro - rekla je Horvatu koji ju je pitao želi li plesati s njim te ubrzo otišla u ispovjedaonicu i rekla da joj fali ljubav i da joj fali njena ljubav aludirajući na kćer. 

Soraja se okomila na Brandona

Nemeš je Marijani pred ispovjedaonicom pjevao, a Soraja je Lestera pokušavala uvjeriti da je Brandon zaljubljen u njega. On joj nije vjerovao, no nije odustajala. Brandona je to živciralo pa se maknuo u dvorište. Marijana mu je rekla da se ne opterećuje komentarima zavidnih ljudi, već da uživa.

- Gaduro razmažena. Toliko si gadna da te ne mogu gledati. Ćao Sara, mutava si, idi i obrazuj se - rekao je Brandon Soraji koja nije odustajala već ga je provocirala da je gay.

Soraja je Brandona izvrijeđala preko svake mjere. rekla mu je da nikad nije ni vidio Ameriku, a kamoli da je bio u njoj. Rekla mu je da sigurno vidi štakora kad se pogleda u ogledalo te da je transvestit, no ne mora se toga sramiti. 

- Nisam ti ja kriva što nisi iz Beograda, iz centra kao ja, nije ti to nitko kriv. Idi i vrati se u svoje selo - rekla je Soraja Brandonu koji joj je vratio da je ružna i da su njeni kompleksi i više nego očiti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 259
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište