Obavijesti

Show

Komentari 142

Nemeš mašta o budućnosti, a Marijana na to prekreće očima

Nemeš mašta o budućnosti, a Marijana na to prekreće očima
7

Posvađali su se dok su čistili jer mu je ispala zdjela. Rekla mu je da ne želi živjeti s njime. Nakon toga otišli su u sobu i mazili se, no Marijana nije baš bila oduševljena

VIDEO

Nirmal i dalje tvrdi da je cijela igra izdržljivosti koju je Veliki Brat organizirao zapravo bila namještena. Razlog zašto je Nirmal na kraju odlučio prepustiti Soraji pobjedu i kapetanstvo znaju samo Nemeš i Soraja. 

Novi zadatak koji je Veliki Brat osmislio za stanare zove se 'Trenutak istine'. Stanari su si u sklopu igre postavljali provokativna pitanja. Soraja je pitala Nemeša bi li probao zavesti Antoniju da nema Marijane i on je potvrdno odgovorio. Marijanu je pitala je li joj žao što se posvađala s Bojanom i također dobila potvrdni odgovor. 

Nakon što je igra završila, Soraja se sjetila da je Marijanu trebala pitati kako to da je Vladimiru na jednom tulumu rekla kako joj ne bi smetalo da joj dira grudi. Bivši stanar BB kuće je, naime, htio dirati Antonijine grudi, a kad mu ona to nije dozvolila Marijana mu je rekla da pita krivu osobu te da bi mu ona dozvolila da nju dira po poprsju. Soraja bi voljela vidjeti izraz na Nemeševom licu kad bi saznao što mu sve draga radi iza leđa. 

Opet se posvađali

Veza Marijane i Nemeša je u nekoj čudnoj fazi. Prvo mu je rekla da je kreten jer je zbog njega izašla iz kutije i izgubila imunitet, a zatim mu je rekla da ne želi živjeti s njim. To je zaključila dok su jutros čistili kuhinju i Nemešu je ispala zdjela i razbila se. Zatim su otišli  u sobu i mazili se. Dok je Nemeš entuzijastično pričao o zajedničkoj budućnosti, Marijana nije bila oduševljena njegovim maštarijama. 

- Gušim se od ove kuće. Često mi dođe da ti preko dana kažem što osjećam, ali se suzdržim i onda me to muči - rekao je Nemeš Marijani, a ona ga je zezala da nije valjda da je konačno skužio neke stvari. 

Nemeša je cijela situacija poprilično uzrujala pa je počeo divljati po kući. Na meti mu se našao Brandon koji nije do kraja zatvorio vrata od pušionice dok je pušio. Brandon mu je rekao da se smiri jer nema potrebe za takvim ponašanjem.

- Veliki Brat sad samo prati naše greške i samo će nam uzimati lovu - komentirao je Nemeš koji je od svih stanara napravio najviše štete i oduzeo najviše novca od konačne nagrade. 

Brandon je u ispovjedaonici rekao da se 'gospodin Nemeš' ponaša sumanuto  kad se posvađa s Marijanom. U njegovom ponašanju Brandon pronalazi elemente teatralnosti, no Nemeša naziva lošim glumcem koji se previše trudi i želi biti izrazito ekspresivan pa ga to usporava i izgleda loše i smiješno.

Ničija budala

Uvjerena da će upravo ona ove nedjelje napustiti kuću Velikog Brata, Marijana se odlučila pomiriti s Bojanom. Ispričala joj se za svoje ponašanje, no Bojana joj je rekla kako joj njena isprika nije potrebna jer sigurno neće ona napustiti kuću. 

- Marijana je od mene napravila budalu, a ja ne želim biti ničija budala - rekla je Bojana Nirmalu s kojim je komentirala kako ljudi koji imaju grižnju savijesti zbog svojih postupaka u kući polako pucaju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 142
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama