Obavijesti

Show

Komentari 42

'Nesigurna je poput Bambija': Caitlyn uči hodati u štiklama

'Nesigurna je poput Bambija': Caitlyn uči hodati u štiklama
3

Bivšeg olimpijca Brucea Jennera poslije promjene spola od nasrtljivih fanova čuva tjelohranitelj, a pomaže joj i održati ravnotežu. Stilisti su oduševljeni njenim tijelom

VIDEO

Na večeri u talijanskom restoranu u New Yorku Caitlyn Jenner (65) nosila je pripijenu suknju dizajnera Hervea Legera. Iste kreacije obožava i njezina pokćerka Kim Kardashian (34), kojoj je Caitlyn, još dok je bila muškarac, krala odjeću i kriomice je isprobavala.

Nekad je bio prvak američkog nogometa i desetoboja, zvao se Bruce Jenner, a sad je nova modna ikona kojoj se divi i predsjednik Barack Obama (53). Otkad se kao Caitlyn prošli mjesec pojavila na naslovnici časopisa Vanity Fair, gostovala je na tribinama za prava LGBT zajednice, ali nitko je do večere u njujorškom naselju Tribeca nije vidio u javnosti. Jenner je angažirala zaštitara da je brani od nasrtljivih obožavatelja, ali čini se kako je mišićavi muškarac imao više posla pridržavajući Caitlyn, koja je, kažu očevici, u visokim petama bila nesigurna poput Bambija na ledu. Nekadašnja glava obitelji Kardashian za prvi izlazak izabrala je nježnu šminku koju je upotpunila romantičnim uvojcima i decentnim nakitom, ali svi su gledali u njezin bujni dekolte. Caitlyn je prije večere bila na gay prideu u New Yorku, a poslije je tulumarila u noćnom klubu. Bila je gošća na performansu plesačice Candis Cayne, koja se rodila kao muškarac i pravo ime joj je Brendan McDaniel (44).

- Svi u publici su vrištali od uzbuđenja i skandirali Caitlynino ime. Ganule su je pozitivne reakcije okoline pa je bila na rubu suza - rekla je Candis. Jenner je plesala do jutra poput tinejdžerice i fotografirala se s gostima za uspomenu. Bivši očuh, po novom pomajka starlete Kim, novi život predstavit će u dokumentarnom filmu “I Am Cait”. Prva od osam epizoda imat će američku premijeru krajem srpnja.

- Definitivno smo dobili novu modnu ikonu. Caitlyn ima tijelo o kojem druge žene sanjaju. Vitka je i mišićava, sva odjeća joj dobro stoji i svi dizajneri će je htjeti vidjeti u svojim kreacijama - komentirali su stilisti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...