Obavijesti

Show

Komentari 35

Nestala Sinead O' Connor, pa je policija brzo pokrenula potragu

Nestala Sinead O' Connor, pa  je policija brzo pokrenula potragu
3

Policija u predgrađu Chicaga traži irsku pjevačicu Sinead O’Connor. Nakon prijave njezina nestanka, policija je pozvana jer se nije vratila niti nakon 24 sata nakon što je otišla na vožnju biciklom

VIDEO

Policija u predgrađu Chicaga traži irsku pjevačicu Sinead O’Connor, nakon prijave njezina nestanka. Naime, policija je pozvana jer se poznata 49 - godišnja pjevačica nije vratila niti 24 sata nakon što je otišla na vožnju biciklom.

Nikome se nije javljala, pa je policija pokrenula potragu. Podsjetimo, Sinead je planetarnu popularnost postigla početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, kad je otpjevala Princeovu pjesmu ‘Nothing compares 2 U’. Snimila je deset solo albuma i svako toliko osvanula u medijima zbog neuobičajeno eksplozivnog karaktera.

YouTube

Tako je 1992. u live televizijskoj emisiji poderala fotografiju Pape Ivana Pavla drugog, zbog odnosa Katoličke crkve prema slučajevima zlostavljanja djece. Osim toga, 2012. je otkazala svjetsku turneju zbog, kako je sama rekla, ozbiljnog sloma živaca. Zadnji skandal priredila je prije desetak dana objavivši da je američki komičar, Arsenio Hall, opskrbljivao Princea drogom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac