Obavijesti

Show

Komentari 2

Netflix opet udara: Još jedan njihov film uskoro stiže u kina

Netflix opet udara: Još jedan njihov film uskoro stiže u kina
2

Priča je o tipu koji je kao dijete imao nesreću. Bivši je Amiš, pa živi povučeno, nema mobitel i slično. Napustio je Amiše, ali i dalje prati njihova pravila, rekao je Skarsgard o glavnom liku filma

VIDEO

Nakon što nas je oduševio filmom 'Mjesec', autor Duncan Jones (sin preminulog Davida Bowieja) probao je ponovno publiku oduševiti svojim filmom 'Izvorni kod'. Međutim, do oduševljenja nije došlo jer je pred nama bio jedan istinski loš uradak. Ipak, film nije toliko loše prošao, pa je Jones dobio još jednu priliku.

Autor se vratio na velike ekrane svojim filmom iz 2016., 'Warcraftom'. Djelo nije bilo niti pretjerano loše prihvaćeno, niti je impresivno loše podbacilo, međutim i dalje je u pitanju bio film od kojeg se značajno više očekivalo. U svakom slučaju su mnogi mislili da je pred nama početak franšize no do toga nije došlo, a kako se čini niti neće doći.

Jones se ove godine vraća u igru svojim SF filmom kojeg snima za Netflix, 'Mute'. Netflix se s vremenom profilirao u istinski kvalitetnu produkcijsku tvrtku, koja nas je prošle godine iznenadila filmom 'Bright', s Willom Smithom u glavnoj ulozi. Ovaj put su investirali u već osvjedočenog autora te u glumce koji su poznati široj publici.

U pitanju je uradak smješten u cyberpunk budućnost Berlina 2052. godine. U filmu pratimo Lea (Alexander Skarsgard), nijemog od djetinjstva, koji kroz mračne puteve i ulice Berlina traži svoju djevojku i na neki način spasenje.

Putem će se uplesti u poslove Cactus Billa (Paul Rudd) i Ducka (Justin Theroux), para američkih kirurga koji imaju svoju misiju.

Pogledajte foršpan

- Priča je o tipu koji je kao dijete imao nesreću. Bivši je Amiš, pa živi povučeno, nema mobitel i slično. Napustio je Amiše, ali i dalje prati njihova pravila - izjavio je Skarsgard o glavnom liku filma.

U filmu 'Mute' glume spomenuti Skarsgard, Rudd (ove godine se vraća u filmu 'Ant-Man and The Wasp') i Theroux, a djelo postaje dostupno krajem veljače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode