Obavijesti

Show

Komentari 45

Neuništivi Đorđe: 'Kirurg mi je u trbuhu zaboravio iglu i gazu'

Neuništivi Đorđe: 'Kirurg mi je u trbuhu zaboravio iglu i gazu'
3

Beograđanin je pao s drugog kata zgrade i imao je otvoreni prijelom lubanje, susjed ga je pregazio autom, a kad mu je puklo slijepo crijevo, zamalo je umro od sepse

VIDEO

Sportaš Đorđe Đenić (29) u BB kuću ušao je u petak i već je stekao neprijatelje, posebice među ženama jer im je slagao nestašne rime zbog kojih su ga proglasile nezrelim jedanaestogodišnjakom. No Đorđe je siguran da će u showu izdržati do kraja, jer je, kako kaže, u životu, bio u mnogo gorim situacijama.

Tri je puta izbjegao sigurnu smrt. Prvi put je, dok je još bio petogodišnjak u vrtiću, pao s drugog kata. Igrao se s djecom kraj kuće u Novoj Varoši i jednom je prijatelju pao broš. Umjesto da se sagne i pokupi ga, Đorđe je preskočio ogradu i pao na pod na glavu s visine od šest metara. Zadobio je otvoreni prijelom lubanje i mjesec su se dana borili za njegov život. Oporavak je trajao godinu dana i morao je uglavnom mirovati. Imao je problema i s hodanjem.

Jedva je preživio - kaže Đorđin najbolji prijatelj iz djetinjstva Miloš.

Drugi put, dvije godine poslije, udario ga je auto. Bio je ispred stana i ugledao je prijateljicu preko ceste. Potrčao je prema njoj, ne gledajući lijevo i desno, i na njega je naletio automobil koji je vozio susjed. Tada, srećom, nije imao ozbiljnijih ozljeda. Treći mu je put puklo slijepo crijevo. Hitno su ga operirali da bi se nakon dva tjedna rana inficirala jer mu je kirurg u trbuhu ostavio gazu i iglu, pa je i drugi put morao na operaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- To je bilo strašno. Jedva su ga spasili jer je došao na operaciju u zadnji tren - kaže brat Ognjen (23). Đorđe je već četiri godine apsolvent Fakulteta sporta i fizičkog odgoja u Beogradu. Kako kaže njegova sestra Jelena, ne uspijeva završiti fakultet jer je počeo raditi, a kako je on sam rekao, ne stigne učiti jer tulumari. Radi kao osobni trener i trener dječjeg plivanja. Živi u Beogradu s roditeljima. Otac mu je bivši nogometaš Tomislav Đenić pa su sestra i on na njega sportski tipovi. Nema djevojku i obožava noćne izlaske. Može raditi po 12 sati na dan i nije mu problem nakon toga izaći.

- Oduvijek je bio živahan, napisao bi domaću zadaću i istrčao van igrati nogomet - kaže sestra Jelena (31). Đorđe sluša elektroničku glazbu, a nisu mu strani izlasci do jutra, pa i afteri. Kako kaže sestra, temperamentan je i teško ga je pratiti pa zato nema djevojku. Oblijeću ga, ali on je tvrd orah, iako je uvijek okružen djevojkama.

Ni Barbara ni Tina nisu njegov tip, iako sestra smatra da mu se više sviđa tamnokosa sestra Šegetin. Njegove bivše djevojke potpuno su različite od sestara iz kuće. Prirodne su i smirenije.

- Đorđe ne voli ‘namontirane’ djevojke - kaže brat Ognjen. Đorđe je u show ušao kako bi zaradio novac i započeo svoj biznis, odnosno otvorio teretanu. Bavio se svim i svačim, od posla na građevini do prodaje parfema i telefona. Nekad je trenirao rukomet, ali je zbog ozljede ligamenata odustao.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana