Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
34 komentara

Neve: 'Sa Žigom nije upalilo jer je meni trebao neki maneken...'

Javno pozivam sve modne agente i kreatore da me pozovu, da napravim nekoliko revija, ne znam u čemu je problem. Želim biti zvijezda u tom smislu, a ne ovako površno, kaže Nevenka

Foto: RTL/kolaž
34 komentara

Nevenka Bekavac, poznatija kao Neve, svoju je ljubavnu sreću tražila u čak tri sezone emisije 'Ljubav je na selu', ali ju, barem u farmerima, nije uspjela pronaći. Ipak, ona danas ima svog muškarca, udana je žena, a dobila je i sinčića Stjepana (1).

- Imam osjećaj da, gdje god dođem, ja uvijek patim. Mogla bih se ja vidjeti s Gospodinom Savršenim, ali on je već usavršen. Mene tek treba usavršiti. Trebam malo poraditi na fitnessu, svom tijelu, svojoj prehrani - rekla je Neve i još jednom spomenula da bi se voljela vratiti manekenstvu kojim se u mlađim danima bavila tri mjeseca.

Foto: RTL

- Javno pozivam sve modne agente i kreatore da me pozovu, da napravim nekoliko revija, ne znam u čemu je problem. Želim biti zvijezda u tom smislu, a ne ovako površno. Nije bitno, kilo gore, kilo dolje. Sve se može srediti, želim da se malo više poradi na meni kako bi bila sretnija i zadovoljnija - zaključila je Nevenka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Prisjetila se i svog farmera Gorana Žige.

- Možda je Žigo mislio da sam ja predobra za njega, da bih se možda trebala promijeniti. Nije išlo s njim jer sam ja možda morala pokušati s nekim manekenom - zapitala se Neve.

Foto: RTL

- Sa ženom treba razgovarati, baviti se s njom, a ne samo: 'Ti kupi suđe, ti peri...' Ne ide to baš tako - prokomentirala je nerazumne zahtjeve današnjih muškaraca i usput zaključila da je od svega ionako najbolje bogato se udati.

- Ne bojim se ja nimalo bogatstva. Što nedostaje bogato se udati? Bolje da mi muž ima para nego da nema - rekla je Nevenka koja je nakon emisije upoznala Zvonu, i to u Međugorju.

- Išla sam u Međugorje, malo moliti i tamo mi je prišao. Sad sam zauzeta i malo više oko muža, djeteta, spremanje i tako. Stjepan će sad godinu i pol, ja sam se navikla jer je miran i znam što ga smiruje. Prije je bio mirniji, sad je postao hiperaktivan - kaže Neve koja je malo i kritizirala supruga.

- Zvone mi poklanja puno pažnje, ali ja bih još - na kraju je rekla Nevenka.

ANALIZA KANDIDATKINJA Nevenka kritizira Paulinu: Ne možeš se navlačiti s muškima

Za razliku od Nevenke koja u showu nije pronašla ljubav, Valentina Tijan osvojila je 'na prvi pogled' farmera Vatroslava, a u vrijeme snimanja čekali su i kćer Viktoriju. 

Foto: RTL

Ipak, Valentina se požalila na Vatroslavovu lijenost jer, kako kaže, zabušava i ništa ne radi.

- Moj Vatroslav ništa ne radi, samo zabušava. Samo pita što je za ručak, što je za večeru, što je za desert... Voljela bih da mi barem malo više pomaže - potužila se na svog odabranika Valentina, dok se Vatroslav pokušavao opravdati.

- Ja radim svašta, samo onda kad mi se da. Kad mi se ne da, onda ne radim ništa. Odem na kavu, neko piće i to je to - rekao je farmer. Na pitanje o tome kako se uklopila u mjestu svog farmera, Valentina nije bila oduševljena.

- Nisam se nešto baš uklopila ovdje u Ražancu, znam ponekad izaći van sa psom ili prošetati. Prijateljica ovdje baš ni nemam toliko - rekla je razočarana Valentina, dok je Vatroslav priznao da joj pokušava pronaći neke prijateljice kako joj ne bi bilo toliko dosadno.

Foto: RTL

Priznao je i to da mu je sudjelovanje u showu 'Ljubav je na selu' u potpunosti promijenilo život i to, kako kaže, nabolje.

- Nemam razloga biti loše volje, nesretan. Sada sam puno sretniji nego što sam bio prije godinu dana - dodao je Vatroslav, a onda su se on i njegova 'zlatna djevojka' prisjetili svog puta u showu 'Ljubav je na selu'.

- Ajme, pogledaj kakva si bila kad si tek stigla k meni. Tek si sad prava žena, vidi se koliko si uložila u sebe - rekao joj je Vatroslav i dodao:

- Samo ti je kesa bila važna, zato si i došla - rekao joj je kroz smijeh.

Foto: RTL

- U emisiju sam se prijavio zbog zabave, ali dogodila se ljubav. Ne samo da se isplatilo, nego bih svima preporučio… Ja sam se prijavio više iz zabave, ali onda sam shvatio da zapravo nikad ne znaš što se iz toga može izroditi. Ljubav je tu! Tko nas zna, prepoznaje to i vidjet će u svakom našem pokretu, ali i svađi… Kakva je da je, volim je  - zaključio je zaljubljeni farmer, ali se ipak požalio da  je njegova odabranica malo prestroga, a izlaziti mu ne dozvoljava.

Žena mi je malo stroga, ne da mi puno izlaziti iz kuće - priznao je Vatroslav pa ispričao anegdotu o tome kako ga je Valentina jednom prilikom otišla potražiti u obližnji kafić jer je otišao na piće bez pitanja.

'- Tu smo već devet mjeseci, zajedno živimo i trpimo se - na kraju je zaključila Valentina.

Ljubav na prvi pogled dogodio se i Zvonku Koprivnjaku i Nikolini Šaulić. U vezi su dobili i kćer Vandu koja je tijekom snimanja navršila tek šest mjeseci.

Foto: RTL

- Odlično se osjećamo, uživamo zajedno. Sretni smo i evo, sad još imamo i prekrasnu malu curicu - rekao je Zvonko i usput prokomentirao šuškanja o skorom vjenčanju.

- Nismo se još vjenčali, ali čim sam saznao da je trudna, došao sam isprositi kod njezinih ruku. Što se mora, nije teško - rekao je farmer kojeg je u emisiju 'Ljubav je na selu' prijavio njegov brat Danijel. Danas kaže da je to bila odlična odluka te da je zahvalan zbog svega što mu se tijekom emisije dogodilo.

Foto: RTL

- Zahvalni smo na svemu, imali smo sreće. Mislila sam da će to sve skupa biti glupost, ali se sve okrenulo naopačke. Sad imam jedno malo zlato i jedno veliko zlato - zaključila je sretna Nikolina, a njom se složio i njezin odabranik Zvonko.

- Nisam mislio da će sve baš tako ispasti, najsretniji sam na svijetu i želim da se svi ljudi koji se osjećaju usamljenima, kao što sam bio i ja, prijave na show 'Ljubav je na selu - rekao je farmer.

Pratite nas na našem Instagram profilu

S NJIMA MNOGI VARAJU U VEZI: Ovo su 3 najseksi horoskopska znaka kojima nitko ne može odoljeti

Naši partneri pišu
Message