Obavijesti

Show

Komentari 21

Neven Ciganović: 'Mi Hrvati, ako nije golo, nije za Eurosong'

Neven Ciganović: 'Mi Hrvati, ako nije golo, nije za Eurosong'
13

Među odjevenima sigurno bih izdvojio začetnicu naših preobrazbi Danijelu Martinović, nakon nje Claudiju Beni i, iskreno, Ninu Kraljić, započeo je analizu najboljih hrvatskih izdanja na Eurosongu

VIDEO

Neven Ciganović analizirao je modna izdanja naših kandidata na Euroviziji i, kako kaže: ‘Natječu se i oni s puno manje stila.' Među scenskim favoritima izdvaja Claudiju Beni jer, kaže Cigi, nakon toga nikad na bini Eurosonga nije bila razgolićenija izvođačica.

- Cura je nastupala u badiću i pareu, a nije bila ni punoljetna. Taj moment se nikad nije ponovio. Ta mala je imala sve i ispala je bomba. Klaudija je bila melem za oči svima - objašnjava stilist. Dodaje kako si hrvatski predstavnici vole pripisati skidanje scenske opravice kao naš 'izum'.

- Još su se iz grupe Bucks Fizz prvi skidali i curama skinuli suknje pa su ostale polugole. Mi Hrvati to nismo smislili, ali se volimo furati na to - objašnjava Neven.

CLAUDIA BENI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U badiću i pareu na pozornicu

Claudia je bila melem za oči svima. Nikad manje odjeće na bini Eurosonga. Imala je i zapaženi scenski nastup tako da savjetujem svim budućim izvođačima: ‘Mrdajte se, drmajte se, kaj god, to prolazi’. Dobar scenski nastup može izvući i najlošiju pjesmu. 

SEVERINA

Digla kiklju

Maknula je haljinu i ostala samo u korzetu. To je moment koji je ukraden samo što je Severinina kiklja bila lošija od drugih. Možda joj takav ‘neočekivani moment’ nije trebao jer je iza sebe već imala pornoskandal na osnovu kojeg je mogla privući dovoljno pozornosti.

DANIJELA

Legendarna haljina

Naša je Danijela ostvarila jedan od rijetkih nastupa naših estradnjaka koji je ostao među zapamćenijima. Prva je ‘isfurala’ taj moment skidanja, ali kapuljače umjesto haljine, koji je postao vodilja svim stilistima koji su potom pripremali naše predstavnike za Eurosong. 

NINA KRALJIĆ

Zigman na djelu

Njezinu su opravu proglasili najružnijom, iako se radilo o Zigmanu koji radi za najveće svjetske zvijezde. Moram priznati da je Nina imala jako dobar nastup, a napisi da se radi o ružnoj haljini su bili samo iz ljubomore. Ne sjećam se kad je netko tako dobro izgledao. 

61st Eurovision Song Contest - First Semi-Final

JACQUES

Pola-pola

Njegov kostim ne mogu nazvati scenskom odjećom. Jacques se i odjećom predstavljao u dva identiteta - moderni izvođač i operni pjevač. Kombinacija odjela Victor-Victoria, sad sam muško, sad sam žensko, ispala je malo sam roker, malo fini gospodin. Za moj ukus ispalo je malo preseljački! 

Eurovision Song Contest 2017

 

FEMINEM

Bosonoge

Isprva mi se njihove oprave nisu dopale niti mi se svidjelo to što su bose. No njihov je nastup bio jako efektan. Cure su stvarno izgledale odlično, od make-upa, frizura do haljina koje su, iako na papiru izgledaju mrvicu jeftino, na kameri funkcionirale fantastično. Te 2010. godine nismo baš puno fulali. 

Eurovision Song Contest - Dress rehearsal semi-final

 

KLAPA S MORA

Modna kataklizma

Imali smo puno jako loše odjevenih, da ne pričamo o nastupima naših klapa u klasičnim seljačkim odijelima s ruskom kragnicom. Pa to dugo nisam vidio, tako se ne oblače ni druge manje modno osviještene zemlje. 

 

VESNA PISAROVIĆ

Sado-mazo

Pisarović je u toj opravici izgledala kao da je bičuju po sceni. Jako efektno. Budući da je jako mušičava, znam da su joj napravili frizuru s nekim loknama, a ona je zatim otrčala u kupaonicu, smočila kosu pod lavaboom i tako izašla na scenu. 

 

BORIS NOVKOVIĆ

Vuk bez stila

Novkovićev modni odabir je jedan među onima zbog kojih izgubim nadu da pored svih savjeta, stručnjaka i izgleda netko izgleda dobro za priliku u kojoj se nađe. Novković je pjevao na Eurosongu kako vukovi umiru sami, a zbog njegova nastupa vukovi su umrli od srama. 

 

DORIS DRAGOVIĆ

Jedna je Doris!

Imali smo sreću što je ona jako zgodna i atraktivna žena, a ponovno se išlo na efekt skidanja. Doris je nosila haljinu inspiriranu filmom ’Peti element’, koja je sama po sebi bila super. Onaj rubac koji je skinula bio je potpuno bespotreban, ali htjeli smo da nas time obilježi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama