Obavijesti

Show

Komentari 141

Neven Ciganović obara: Prsa za Barbie, a oštar jezik za Ninu

Neven Ciganović obara: Prsa za Barbie, a oštar jezik za Ninu
9

Neven se “uvukao” u top-majicu Barbie, kupaće Speedo i ručnik s omiljenim likovima, a nedavno je zbog modnog ukusa zaratio s Ninom Badrić. Isprozivao jer nije bila usklađena kako je on htio

To što je ljeto kalendarski završilo, ništa ne predstavlja za našega Cigija, koji se odmara u ljetnom izdanju u naselju Stanići kraj Omiša. Neven Ciganović (46) iskoristio je divan i sunčan dan pored bazena.

Pokretanje videa ...

“Uvukao” se u top-majicu Barbie, kupaće Speedo i ručnik s omiljenim likovima. Nije zaboravio ni na natikače koje su bile “must-have” komad i ovoga ljeta. Zna Cigi da su one odlične za noćne šetnje, a istodobno posluže i kao zaštita od šljunčanih plaža.

Nije rijetkost da stilist, koji je ujedno i društveni kroničar, prokomentira osobe iz javnog života. Bude grub, ali i iskren jer zna koliko se istina cijeni. Ali ne treba ga kriviti jer mu oni ionako uvijek daju povoda za to.

Tako se nedavno na društvenim mrežama zaratio s pjevačicom Ninom Badrić (47). Cigi ju je isprozivao jer nije bila usklađena kako je on htio, ali nije mu ni ona ostala dužna. Zbog njegova oštrog jezika nitko mu ne zamjera zato što ima meko srce. Ipak je Cigi svima omiljen baš kao što je to i lutka Barbie, pa mu se takve kritike ne uzimaju za zlo.

POGLEDAJTE 'POLIGRAF' S NEVENOM CIGANOVIĆEM:

Pokretanje videa ...