Obavijesti

Show

Komentari 83

Već sam se preselila kod muža, samo još moram donijeti stvari

Već sam se preselila kod muža, samo još moram donijeti stvari
1

Novopečeni par je uživo iz Sinja govorio o svadbi. Otkrili su kako je sve izgledalo, a Nevenka je rekla i da ju je Zvone privukao izgledom, ali da su joj važne i ostale kvalitete

VIDEO

Bivša sudionica showa 'Ljubav je na selu' nakon dvije godine veze u ponedjeljak udala se za svog dečka, Sinjanina Zvonu Petričevića (43).

RAZGOVOR POGLEDAJTE OVDJE:

Sad je udana žene: Nevenka Bekavac zbog Zvonimira preselila se u Sinj, a nada se i majčinstvu! Reporterka: Tina Jokić

Posted by 24sata on 11. travnja 2017

 

Nevenka Bekavac (40) otkrila je kako ju je njezin novopečeni suprug zaprosio, zbog čega se ipak odlučila na brak i kako je svadba izgledala. Naime, prije desetak dana nećkala se oko toga je li Zvone 'onaj pravi' ili nije.

- Pa kupio je prsten i pitao me hoću li se udati za njega. Razmislila sam i nakon nekog vremena odlučila da to ipak želim - rekla je Neve.

Iako su joj prijateljice rekle da se Zvone i nije baš 'isprsio' i da je za prsten moga izdvojiti barem 1.500 kuna, Nevenka je rekla da joj to nije važno.

Vjenčali su se kod matičara, a Splićanka kaže da je svadba bila 'lijepa i zanimljiva'. Rekla je da se preselila kod supruga, ali još mora donijeti stvari.

- Lijep je grad, alkarski. Split je ljepši, ali dobar je i Sinj - kaže Nevenka koja se nada da će pronaći idealnu teretanu.

Najvažnije joj je da ju muž cijeni i poštuje te da ispunjava njezine želje. Ispričala je da ju ne osvaja samo izgledom, već svim kvalitetama.

- Zvone me osvojio izgledom - kaže Nevenka.

Prije nekoliko mjeseci rekla je kako on 'sidi po cile dane i ništa ne radi', a sada kaže da se on ipak polako mijenja. Ponekad joj i nešto skuha.

- Ja najviše volim kuhati po receptima. Najčešće spremam dijetnu hranu - rekla je. Zvone je ispričao kako je izgledao njihov susret u Međugorju.

- Nakon što sam je zamijetio razmijenili smo brojeve. Onda smo se čuli pa smo se počeli posjećivati - kaže Sinjanin.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao