Show

Komentari 42

Nevenova Samanta bez dlake na jeziku: 'Analni odnos je bolest, a foot fetiš vole dečki'

Nevenova Samanta bez dlake na jeziku: 'Analni odnos je bolest, a foot fetiš vole dečki'

U videima u kojima komentira tabu teme, Samanta 'intervjuira' muškarca kojeg zove Ivek. Iako su ju u komentarima ispitivali je li joj to otac ili prijatelj, uskratila je tu informaciju

Zlatna djevojka natjecatelja Nevena Landeka u emisiji 'Ljubav je na selu' svojim je ponašanjem zaintrigirala mnoge. 

Naime, Samanta je na Nevenovu farmu došla potpuno nezainteresirano, sve dok mu ipak nije dala priliku na spoju na kojem ga je poljubila.

POGLEDAJTE VIDEO

Kada se malo opustila počela je pokazivati svoju 'vrckavu' stranu, pa je tako s Nevenom ušla i u prtljažnik njegova automobila, ali i isprobala voziti traktor. 

Iako je u showu između njih situacija trenutno dobra, društvene mreže su otkrile kako se Samanta ipak skrasila s bivšim kandidatom Željanom Arnerićem, koji se natjecao za naklonost farmerice Raseme Vladetić.

Neven i Samanta nakon toga su krenuli u žestoke rasprave na društvenim mrežama, što su fanovi showa popratili raznim komentarima.

No Samantina vrckavost ne staje na tome. Još i prije no što je ušla u show, Zadranka je otvorila svoj YouTube kanal na kojem redovito objavljuje videozapise. 

Teško je klasificirati njen sadržaj samo u jednu kategoriju, jer se na kanalu nalaze videi gdje posjećuje razne restorane, komentira životne situacije, objavljuje snimke iz showa, ali i priča o tabu temama.

Tako se među popularnijim videima na kanalu nalaze njeni komentari o analnom seksu, foot fetišu i pušenju čaja.

- Analić je za one koji imaju bolestan um. Pored zdrave p**de, on ga gura straga, strahota - rekla je Samanta dok je o analnom seksu u videu koji ima skoro 28 tisuća pregleda, ispitivala muškarca 'Iveka'. 

Iako su je u komentarima ispitivali je li joj 'Ivek' tata ili prijatelj, uskratila ih je za tu informaciju. 

Istu vrstu 'intervjua' napravila je i na temu foot fetiša.

- To rade dečki, muškarci najviše. Nisam nikad upoznala neku žensku koja voli cuclati muškarcima nožne prste. Zamisli, njegov papak - smijala se Samanta dok je pričala zašto ona to ne bi nikada radila.

Ipak, čak 43 tisuće pregledala dobila je na temu zašto je bolje pušiti čaj nego cigarete.

- Čaj, on vam ima ljekovita svojstva, možete od njega i ozdraviti, a ne cigarete - kaže Samanta na počeku svog videa ispod kojeg je dobila mnoštvo zanimljivih komentara.

Najčitaniji članci