Obavijesti

Show

Komentari 43

'Nevina sam' i ostale laži koje su nam pokušali prodati slavni

'Nevina sam' i ostale laži koje su nam pokušali prodati slavni
1

Brad i Angelina dugo su tvrdili da su samo prijatelji, a nekoliko godina kasnije sami su sebe 'demantirali'. Iako je Britney lagala da se čuva za brak, Timberlake je otkrio da su bili intimni

VIDEO

Mnoge zvijezde dugo su se hvalile kako čuvaju svoju nevinost, da nemaju 'izlete' van braka ili su pak htjeli prikriti svoje godine. Kada se saznala prava istina, njihova neiskrenost obila im se o glavu.

Brad Pitt i Angelina Jolie - 'Mi smo samo prijatelji'

Prije gotovo trinaest godina, odnosno 2004. godine Brad (53) i Angie (41) našli su se usred pravog skandala. Naime, šuškalo se da se oni mnogo više od glumačkih kolega. Brad je tada bio u braku s Jennifer Aniston, a Angelina s Billyjem Bobom Thorntonom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Brad je nakon nekoliko mjeseci ostavio suprugu i s Angie posvojio Zaharu, kako bi Angelinin Maddox imao sestru. Ubrzo su dobili svoje prvo biološko dijete, djevojčicu Shiloh Nouvel Jolie-Pitt. Godinu kasnije u obitelj je stigao Vijetnamac Pax, a u srpnju 2008. rođeni su njihovu blizanci Knox Leon Vivienne Marcheline.

Vjenčali su se u kolovozu 2014. godine u francuskom gradiću Correns. U rujnu prošle godine Angelina je predala papire za razvod.

Britney Spears - 'Ništa prije braka'

Britney Spears (35) godinama je pokušavala održati imidž pop princeze, a išla je toliko daleko da je tvrdila da je još uvijek nevina te da se čuva za prvu bračnu noć. Njen tadašnji dečko u jednom intervjuu otkrio je da su bili intimni, a Britney se pokušala izvući izjavivši da je mislila da je on taj pravi.

Kim Kardashian - 'Nemam pornić'

Prije nego što se skrasila s Kanyeom Westom (39), starleta se zabavljala s bivšim suprugom Mariah Carey. Nick Cannon je otkrio da su prekinuli jer je Kim (36) lagala o snimci sa svojim bivšim dečkom reperom Rayom (36).

- Lagala je i rekla da ne postoji nikakva snimka. To je bilo glupo, ionako se desilo prije nego što smo se mi upoznali - rekao je Nick.

Nicki Minaj i Jennifer Lopez - 'Nemam toliko godina'

Da poznati vole lagati o svojim godinama, dokazuje primjer Nicki Minaj (34) i Jennifer Lopez (47). Reperica je 2011. tvrdila da ima 26 godina, ali raskrinkala ju je nesreća nakon koje je otkriveno kako je ipak bila dvije godine starija.

Jennifer Lopez je završila na policijskom ispitivanju nakon pucnjave u jednom noćnom klubu. Nakon toga, otkriveno je da je ona lagala da je godinu dana mlađa.

Victoria Beckham - 'Prave su'

Još 1999. godine bivša Spajsica izašla je u javnost s vidno bujnijim poprsjem, a tvrdila je kako je na njoj sve prirodno osim noktiju. Prije mjesec dana Victoria (42) je priznala kako joj je sada žao što je bila na povećanju grudi.

Beyonce - 'Sama sam napisala sve svoje pjesme'

Još od prvog albuma grupe Destiny's child, Beyonce (35) tvrdi kako je autorica svake pjesme koju je otpjevala. Ipak, ispostavilo se kako je njen hit 'Irreplaceable' napisao Ne-Yo (37).

- Trebao sam je ja otpjevati, ali sam shvatio da je pjesma više ženska nego muška - rekao je reper.

Tyga - 'Ja sam gangster'

Da bi postao pravi reper Tyga (27) je izjavio kako ga je odgojila ulica i da je gangster. No, istina je nešto drugačija. Tygini roditelji jako su bogati, a svog sina slali su na skijanje i na satove klavira.

Tiger Woods - 'Vjeran sam'

Iako je jedan od najboljih sportaša svih vremena, Tiger Woods (41) je jako loš lažljivac. Iako je tvrdio da je imao prometnu nezgodu, ispostavilo se da ga je palicom za golf napala prevarena supruga Elin Nordegren (37). Ona je saznala za njegove afere tijekom pet godina braka, a prevare su uključivale elitne prostitutke, ali i porno glumice.

Paris Hilton - 'Ne drogiram se'

Iako je bogatašica uvijek nijekala ovisnost o drogi, nekoliko puta je uhvaćena kako puši neobični 'smotuljak' te je uhićena zbog posjedovanja kokaina.

Justin Bieber - 'Ukrali su mi laptop i objavili golišave fotografije'

Jedino što je gore od lažljive zvijezde jest ona koja to radi zbog medijske pažnje. Justin Bieber (22) je prije pet godina napisao na Twitteru kako mu je laptop ukraden te da je lopov objavio njegovu golišavu fotografiju. Kasnije se ispostavilo da je krađa izmišljena i da je sve isplanirao kako bi bio u centru pažnje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom
Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'
NIJE GA ŠTEDIO

Filip iz 'Braka na prvu': 'Alan ima razloga biti ljubomoran na mene. On je mali lažljivi miš'

Danijela je Filipa stavila na prvo mjesto u zadatku, a on je komentirao što misli o situaciji između nje i Alana