Obavijesti

Show

Nezaboravna noć u Trogiru: Ljetna avantura Luke Nižetića

Nezaboravna noć u Trogiru: Ljetna avantura Luke Nižetića
5

Na atraktivnoj lokaciji Brown Beach House Croatia luksuznog boutique resorta u neposrednoj blizini Trogira, splitski glazbenik snimio je video broj za svoj ljetni singl 'Lagano'

Restaurirana stara tvornica duhana iz 20. stoljeća poslužila je kao savršeno mjesto za priču mladog para koji ne može odoljeti jedan drugome, potpavši pod utjecaj vlastitih osjećaja i strasti. Uz mediteranski ugođaj video broj pršti od zavodljive interakcije, vrućih igrica snimljenih u otmjenom interijeru, na vanjskom vizualno efektnom bazenu, te na  terasi omamljivog i zavodljivog bara hotela. Spot je priča o ljetnoj avanturi, kada nije važno što je bilo jučer i što donosi sutra, nego jedino sadašnji trenutak. 

- Nikad nisam snimao spot na tako originalnom mjestu ka što je Brown Beach House hotel, a sve se dogodilo slučajno. Imali smo već dogovoreni scenarij za spot koji se trebao snimati na obroncima Samoborskog gorja. No, putem Instagrama  naletio sam na fotografiju bazena hotela koji svoju atraktivnost  zaslužuje dizajnerskom rješenju crno - bijelih kvadrata. Uslijedio je telefonski poziv i nakon tri dana već smo se našli na samoj lokaciji. U ulozi zamamljive djevojke, za kojom gubim pamet našla se Martina Ivanković, moja draga prijateljica i kolegica s kojom surađujem  u mjuziklu 'Mamma mia'. Njezina senzualnost i ljepota samo su me opustila i dva dana udarničkog snimanja učinila laganijim i nezaboravnim - izjavio je Luka.

S pjesmom 'Lagano', čiju glazbu potpisuje Branimir Mihaljević, a tekst Fayo, Luka će se predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu koji će se održati 10.06. u Vodicama, ujedno nas uvodeći u njegov četvrti studijski album čiji izlazak se planiran tijekom 2018. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Malu kreativnu ekipu, uz make up artisticu Marijanu Radovniković, te modni dvojac Elfs zadužen za styling aktera, čvrstom rukom vodio je redateljski tandem Igor Ivanović i Sandra Mihaljević koji s Lukom, nakon spota 'Ne ne ne Da da da' nastavljaju uspješnu suradnju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac