Show

Komentari 210

Nezadovoljni nastupom Leta 3 pa pokrenuli peticiju: 'Sramota za nas, promoviraju sotonizam'

Nezadovoljni nastupom Leta 3 pa pokrenuli peticiju: 'Sramota za nas, promoviraju sotonizam'

Trenutačno je peticiju potpisalo oko 460 osoba. Mnogi od njih napisali su razloge zbog kojih oni smatraju da bi trebalo ukinuti nastup grupi 'Let 3' na Euroviziji

Riječka grupa Let 3 s pjesmom 'Mama ŠČ' će predstavljati Hrvatsku u svibnju na Euroviziji u Liverpoolu. Međutim, neki gledatelji nisu zadovoljni izborom te je na stranici Peticije online pokrenuta peticija 'Ukinimo nastup Let 3-a na Euroviziji'.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ako ne želite da nas Let 3 predstavlja na Euroviziji sa nakaradnom izvedbom, potpišite ovu peticiju - napisao je osnivač peticije.

Let 3 pobijedio na "Dori 2023.: "Mama Š?!" predstavlja Hrvatsku na Eurosongu u Liverpoolu!

Trenutačno je peticiju potpisalo oko 460 osoba. Mnogi od njih napisali su razloge zbog kojih oni smatraju da bi trebalo ukinuti nastup grupi 'Let 3' na Euroviziji.

Prvi nastup grupe Let 3 nakon pobjede na "Dori 2023."

- 'Sramota je da nam ovi ljudi predstavljaju Lijepu našu na Euroviziji. To što su neke države proteklih godina slali svakakve nakaradne izvođače, ne znači da moramo i mi', 'Ovo nije umjetnost, ovo je za psihijatriju', 'Ovo je živa sramota za hrvatske građane', 'Smatram nastup grupe Let 3 nakaradnim, pogotovo za oči maloljetne djece' - glasili su neki od komentara.

Opatija: Let 3 traktorom stigao ispred dvorane gdje ?e nastupiti na Dori

Neki smatraju da 'Let 3' promovira sotonizam, a mnogi su kao razloge potpisa naveli kako je nastup neprikladan i sulud.

Prije nego što je odabran predstavnik, Hrvatska je bila na 29. mjestu, pa je došla na 26. U utorak oko podneva bili su na 18. mjestu, a u srijedu oko 8 sati na 15. mjestu. Ispod nje se nalaze još i Švicarska, Gruzija, Srbija, Estonija, Austrija...

Najčitaniji članci