Obavijesti

Show

Komentari 17

Nick Gordon ubio je Bobbi Kristinu pa i on želi umrijeti?

Nick Gordon ubio je Bobbi Kristinu pa i on želi umrijeti?
3

Nick se ne može pomiriti s činjenicom da njegove srodne duše, kako je zvao Bobbi, više nema. Uvjeren je da bi se Bobbi probudila da je čula njegov glas

VIDEO

Nije pri zdravoj pameti. Bojimo se da si ne naudi. Histeričan je, plače i krivi se za njezinu smrt. Ne može si oprostiti što nije bio uz nju. Uvjeren je da bi se Bobbi probudila da je čula njegov glas, kažu zabrinuti prijatelji Nicka Gordona (25).

Zaručnik Bobbi Kristine Brown (22), koja je umrla u nedjelju, pod stalnim je nadzorom jer njegovi bližnji strahuju da bi se mogao ubiti. Nick se ne može pomiriti s činjenicom da njegove srodne duše, kako je zvao Bobbi, više nema. Kći pokojne pop dive Whitney Houston bila je bez svijesti od kraja siječnja kad ju je Gordon našao bez svijesti u kadi punoj vode u njezinu stanu u Atlanti u saveznoj državi Georgiji. Susjedi su se dan prije utapanja žalili na buku iz njezina stana, a zbog sumnjivih modrica i ogrebotina na Bobbinu tijelu policija je pokrenula istragu protiv Nicka. Obitelji Houston i Brown nisu dali Gordonu da posjećuje Kristinu u bolnici, a optužuju ga i da joj je ukrao 77.000 kuna s računa dok je ona bila u induciranoj komi.

- Poslije nesreće u Bobbinoj kući su pronašli drogu. Nick je znao da je imala problema, ali nije joj htio pomoći, nego ju je još više gurao u ponor - kažu obiteljski prijatelji. Odvjetnici su prošli mjesec protiv njega podignuli tužbu u kojoj traže čak 70 milijuna kuna odštete zbog višemjesečnog fizičkog i psihičkog zlostavljanja. Bobbi će do kraja tjedna pokopati kraj voljene majke Whitney.

- Poslije mise u Atlanti tijelo ćemo prevesti u New Jersey i pokopati je kraj mame i djeda - rekli su prijatelji. I Bobbina majka Whitney utopila se 2012. u kadi u hotelu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život