Obavijesti

Show

Komentari 29

Nicki Minaj pozirala u bikiniju i potvrdila šuškanja: Trudna sam

Nicki Minaj pozirala u bikiniju i potvrdila šuškanja: Trudna sam
8

Pjevačica i kontroverzni producent Kenneth Petty u vezi su od kraja 2018. godine. Petty ima mračnu prošlost koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja te ubojstva bez predumišljaja

VIDEO

Američka reperica Nicki Minaj (37) otkrila je na društvenim mrežama kako očekuje prvo dijete. Iako su o tome mnogi nagađali i uspoređivali nedavne fotografije koje je objavljivala na Instagramu s onima od samo nekoliko mjeseci ranije, nisu bili u potpunosti sigurni.

POGLEDAJTE VIDEO: Nicki i Kenneth uživaju zajedno

Pokretanje videa...

00:36

Ona im nikad ništa nije ni potvrdila ni negirala. Sada im se buduća mama pohvalila tako što je klečeći pozirala u bikiniju s raskošnim detaljima, a cijelo se vrijeme držala za trbuščić. 

S opisom nije puno komplicirala već je samo napisala 'trudnica' i ostavila emotikon srca. Stavila je i žutu kovrčavu periku i nanijela upečatljivu šminku te se smijala kameri. 

Fotografije su nastale kada je Nicki snimala spot za pjesmu 'Trollz', u kojem je uglavnom bila bez grudnjaka, a bradavice je pokrila zvijezdama. 

Pratitelji su je nedavno zadirkivali i upitali povraća li i ona ujutro, a pjevačici nije trebalo dugo da odgovori, ali ih tim odgovorom još više zbunila pa i dalje nisu znali radi li se o trudnoći ili ne. 

- Ne povraćam. Ali muka mi i je piškim bez prestanka. O moj Bože, što mislite da mi je? Smiješno - napisala je. 

Podsjetimo, pjevačica je započela vezu s kontroverznim producentom Kennethom Pettyjem (42) krajem 2018. godine. Petty ima mračnu prošlost koja uključuje zatvorske kazne zbog pokušaja silovanja 16-godišnjakinje te ubojstva bez predumišljaja, a od 2013. je na slobodi. Vjenčali su se u tajnosti u listopadu prošle godine, a vjenčano prstenje platili su čak sedam milijuna dolara. Riječ je o skupocjenim dijamantima u koje su se, ističu, zaljubili na prvi pogled. 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja