Show

Komentari 7

Nicole Kidman (52) želi dijete: S mužem će posvojiti dječaka?

Nicole Kidman (52) želi dijete: S mužem će posvojiti dječaka?

Bračni par ima dvije biološke kćeri, a glumica iz braka s Tomom Cruiseom ima već dvoje posvojene djece. Urban i Nicole sada žele posvojiti sina

Glumica Nicole Kidman (52) i njezin suprug pjevač Keith Urban (51) planiraju posvojiti još jedno dijete.

Bračni par ima dvije biološke kćeri, Sunday Rose (11) i Faith Margaret (8), a glumica iz braka s glumcem Tomom Cruiseom (57) ima već dvoje posvojene djece. Urban i Nicole sada žele posvojiti sina.

70 Cannes Film Festival 2017, Red carpet film "How to take girls to parties"

Nicole je nedavno otkrila da joj se ponovno javila želja za majčinstvom i brigom o malom djetetu, a budući da ima 52 godine, shvaća da joj je posvajanje jedina opcija i na tome aktivno radi.

Navodno je htjela još jednu kćerkicu, no na nagovor supruga koji je poželio još jednog muškarca u kući, pristala je na posvajanje dječaka.

Od dvije kćeri koje bračni par ima zajedno, samo je stariju djevojčicu Sunday Rose glumica sama rodila, dok je zbog poteškoća sa začećem Faith Margaret rodila surogat-majka.

Taormina: 65th Taormina Film fest. Nicole Kidman red carpet

Nicole nerado govori o svom propalom braku, a još manje o djeci s kojom rijetko komunicira. Nakon razvoda, glumica nije bila u stalnom kontaktu sa svojom djecom, a navodno je upravo scijentologija ta koja ih je rastavila. 

- Oni su oboje odrasli ljudi i mogu samostalno donositi odluke. Postali su scijentolozi, a moj je posao majke da ih i dalje volim – rekla je Nicole.

Golden Globe Awards 2019

POGLEDAJTE VIDEO:

NEUSPJEŠNE VEZE: Ovi horoskopski znakovi ne idu zajedno i ne podnose se

Najčitaniji članci