Show

Komentari 3

Nicole Kidman je shrvana, u jednom danu izgubila dva važna muškarca: 'Srce mi je slomljeno'

Nicole Kidman je shrvana, u jednom danu izgubila dva važna muškarca: 'Srce mi je slomljeno'

Nicole je bila iznimno bliska s producentom Bingom koji je tragično preminuo, a redatelj Schumacher zaslužan je za slavu koju je dobila nakon što je glumila u njegovom filmu 'Batman zauvijek'

Holivudska glumica Nicole Kidman (53) proživljava teške trenutke. U jednom danu preminula su joj dva važna muškarca iz života - prijatelj Steve Bing te mentor Joel Schumacher

POGLEDAJTE VIDEO: Elizabeth Hurley

Producent Bing bivši je ljubavni partner Elizabeth Hurley (55), s kojom je imao sina. Kidman je s njim bila iznimno bliska s njim. Nekoliko puta su ih paparazzi ulovili na večeri, a čak se jedno vrijeme pričalo i kako su u vezi. No, tad je njezin glasnogovornik sve demantirao.

- Ne, nisu par. Oni su, i uvijek će biti, samo dobri prijatelji - rekao je. 

Samo nekoliko sati nakon što je doznala za Bingovu tragičnu smrt, pogodila ju je još jedna tužna vijest. Preminuo je redatelj Schumacher. Joel je na neki način proslavio Kidman jer je glumila u njegovom filmu 'Batman zauvijek' sredinom devedesetih godina, a potom je nizala velike uloge. 

Nicole se od Joela oprostila putem društvenih mreža. 

- Srce mi je slomljeno. Joel je bio inteligentan prijatelj, sažaljiv i humorističan. Bio je redatelj sa sjajem u oku, njegovanim duhom i puno s puno životnih priča. Nedostajat će mi - rekla je glumica.

Najčitaniji članci