Show

Komentari 32

Nije joj bilo dosta: Klara Perko ponovno u lovu na 'Savršenog'

Nije joj bilo dosta: Klara Perko ponovno u lovu na 'Savršenog'

Kada sam ušla u kuću, sve su cure ostale iznenađene. Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta, najavila je Perko

Klara Perko (33), Hrvatica s njemačkom adresom, prošle godine htjela je osvojiti Gorana Jureneca (39), ali joj to nije pošlo za rukom i ukrala ga je Hana Rodić (22). Ipak, ostala je upamćena kao glavna zabavljačica prve sezone.

No, čini se Klari jedna sezona nije bila dovoljna pa će ponovno okušati sreću i boriti se za ljubav drugog hrvatskog 'Gospodina Savršenog'. 

Kako RTL piše, Klara je došla u vilu kako bi zakuhala odnose, a ostalih 19 djevojaka ostalo je zabezeknuto. 

- Kada sam ušla u kuću, sve su cure ostale iznenađene. Moram priznati da mi se jako sviđa novi Gospodin Savršeni. Baš je dobar i bit će tu svašta - najavila je Perko koja je u vilu ušetala kao dvadeseta djevojka. Prošle godine prijavila se u show isključivo, kako je sama rekla, da pronađe ljubav, a zasad se nije izjasnila zbog čega se prijavila i drugi put.

Klara je bila uzbuđena i kad je ulazila u prvu sezonu te htjela osvojiti Gorana. U showu je sve redom nasmijavala, stekla prijateljstva, pogotovo s Alenom Nezirević Anezi (31), ali je i zaplakala. Klaru je u prvoj sezoni brinulo to što je Goran nije pozvao na spoj među prvima niti popričao s njom dulje od par minuta. Tad je zaključila da je to sigurno zbog njezine prošlosti i sudjelovanja u njemačkom showu 'Adam traži Evu' u kojem se u potpunosti ogolila.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci