Obavijesti

Show

Komentari 27

Nije Mladen Grdović vozio, u autu je bio Nicolas Cage

Nije Mladen Grdović vozio, u autu je bio Nicolas Cage
6

Pjevač je Jaguarom pokosio stolce s terase, a sad ima amneziju. Mladen Grdović otkriva kako se nalazi u Zagrebu gdje snima novi album

VIDEO

Mladen Grdović (51) u subotu navečer bio je na turneji po zadarskim kafićima s dvadesetak tinejdžera. Naručivao im je piće. Nakon zabave, pripiti pjevač bijelim se Jaguarom pokušao odvesti iz uske ulice u središtu. Stolice s terase kafića jednostavno je “pomeo”, a umalo su nastradali i tinejdžeri. On se ničega ne sjeća.
- Gdje u Zadru? Je l’ to neka šala? Ja sam u Zagrebu i završavam svoj novi album - sve je što je rekao o tome.
U ponedjeljak Grdović je u Zadru opet bio glavna tema tračeva: “Ma to je sigurno bio Nicolas Cage, nema za porez pa se skriva u Zadru”. Iz kuće mu u Arbanasima, gdje živi sa suprugom Brankicom (42), u ponedjeljak ujutro nitko nije izlazio. U dvorište je izjurila tek njihova bijela pudlica i lajala na prolaznike.
Zadarska policija pregledala je snimku Grdovićeva izlaska, i osim prevrnutih sjedalica, kažu kako nije moguće utvrditi bilo kakav prekršaj. Bez obzira na sve, dodaju u policiji, s Grdovićem će svejedno obaviti razgovor.

NA FESTIVALU MLADEN PRIPIT PAO NA KOLJENA: OVO JE ZA MOJU SARU
Nema mi moje Brankice, a ova šetnja u publici je za moju kćer Saru, koja me gleda na televiziji, rekao je Grdović nakon nastupa na Splitskom festivalu ovog ljeta, tijekom kojeg se sišavši s pozornice bacio na koljena i djevojkama grlio noge. Potom je u kafiću na Prokurativama vrtio runde, penjao se na stol i pjevao: “Evo mene, moji ljudi, doša sam vam na bevandu”. Pridržavali su ga da ne padne. Prije četiri godine Grdović je imao briljantno objašnjenje i za “hvatanje” tamnokose djevojke u klubu Best u Zagrebu. “To mi je rodica”, rekao je. Nekoliko mjeseci prije toga javno je kumio suprugu Brankicu da mu oprosti pijanstva i druženja s djevojkama.

GRDOVIĆ OSUĐEN NA OSAM DANA ZATVORA ZBOG OBITELJSKOG NASILJA
Pjevač je prije pola godine pod utjecajem alkohola divljao po obiteljskoj kući u Zadru. Osim toga, prijetio je supruzi i bratu.  Tada je zaradio kaznu od 700 kuna za kršenje javnog reda i mira. Večernji list otkriva kako su u ponedjeljak iz Prekršajnog suda u Zadru potvrdilii da je Grdović osuđen i zbog obiteljskog nasilja. Prema toj presudi, mogao bi završiti u zatvoru ako u godinu dana opet bude nasilan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana
NIŠTA OD POLUFINALA

Evo zašto Danijele Martinović neće biti u 'Zvijezde pjevaju': Putuje s kolegom preko oceana

Njezine afirmativne poruke i nježan pristup sigurno će nedostajati natjecateljima 'Zvijezde pjevaju', dok će njezinu poziciju između Marija Lipovšeka Battifiace i Marka Tolje zauzet Nikša Bratoš