Obavijesti

Show

Komentari 1

Nije nam trebao, ali je ipak tu: Stiže 'reboot' australskog hita

Nije nam trebao, ali je ipak tu: Stiže 'reboot' australskog hita
1

U današnje vrijeme se jako često sjetimo starih hitova, posebice kada ih veliki filmski studiji probaju uzdići iz mrtvih. Hoće li se ta sudbina dogoditi i komediji 'Krokodil Dundee'?

VIDEO

Prvi foršpan za 'nastavak' 'Krokodila Dundeeja', 'Dundee: The Son of a Legend Returns Home' je napokon stigao. Kako je nedavno postalo jasno svima nakon što je tajna iscurila, u pitanju nije pravi nastavak, već u igri je lukavo osmišljena kampanja australske turističke zajednice.

U novom videu pojavljuju se i Margot Robbie kao i Russell Crowe, a uz njih nastupa još nekoliko australskih zvijezda. Tako u videu nastupaju Danny McBride, Chris Hemsworth, Hugh Jackman, Isla Fisher, Ruby Rose, Liam Hemsworth, Jessica Mauboy i Luke Bracey.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pogledajte video

 

Ovakav razvoj događaja, odnosno činjenica da je sve samo kampanja za turizam, je simultano razveselilo mnoge ljude, kao što je neke i rastužilo. Naime, gluma Dannyja McBridea je namjerno prenaglašena i istinski loša, što je zgranulo puno obožavatelja. Ali sad svi ti obožavatelji mogu mirno spavati.

Ipak, koliko god McBride bio 'loš', moramo priznati kako su nas svi videi jako nasmijali te kako bismo sad vrlo rado na maleni turistički put do Australije.

Margot Robie još uvijek možete u kinima vidjeti u filmu 'Ja, Tonya', koji je nominiran za tri Oscara. Jubilarna 90. dodjela Oscara bit će u nedjelju, 4. ožujka 2018., a sve vezano za nju moći ćete pratiti na našoj filmskoj stranici.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode