Obavijesti

Show

Komentari 170

Nije Šuput jedina: 'Nagužvale' su se Severina, Morić, Indira...

Nije Šuput jedina: 'Nagužvale' su se Severina, Morić, Indira...
7

Godine nisu samo broj, a neke pjevačice na sve načine pokušavaju zaustaviti starenje. No ne ide im to uvijek baš lako

VIDEO

Maja Šuput Tatarinov (40) u utorak je na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu nastupala na 14. humanitarnom koncertu Želim život, u organizaciji Zaklade “Ana Rukavina”. Zapjevala je neke od svojih najvećih hitova, među kojima su ‘‘Ne lomi mi srce’’, ‘‘Lopove’’, ‘‘Jedna noć’’ te ‘‘Djevojačko veče’’, a pjesmu ‘‘Amnezija’’ doživjela toliko ozbiljno da je zaboravila tekst vlastite pjesme.

Zagreb: 14. humanitarni koncert "Želim život" Zaklade Ana Rukavina

Iako je zabavila tisuće ljudi na Trgu, Maja je zabrinula fanove  izgledom. I dok neki pišu kako se pokazala u ‘‘pravom svjetlu’’, drugi komentiraju kako izgleda ‘‘kao da joj je popustio botoks na licu’’. Iako je nekim Hrvaticama uspjelo poći za rukom s filerima izgledati prirodno, a neke niti sa zahvatima nisu uspjele prekriti svoje nedostatke, Maja se, tvrde stručnjaci, doslovno unakazila filerima.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S MAJOM ŠUPUT:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

08:21

- Od zgodne djevojke pretvorila se u plastičnu lutku. Izgleda kao baka - samo je jedan od komentara na društvenim mrežama. Ruku na srce, Šuput nije ni prva ni zadnja na estradi koja je nešto korigirala na svom tijelu. 

Severina Kojić, Nina Morić, Indira Levak samo su neke od domaćih zvijezda koje su se našle na listi ‘‘botoksistica’’. Prije skoro godinu dana gospođa Kojić pojavila se na premijeri prve hrvatske zombi komedije iz budućnosti ‘‘Posljednji Srbin u Hrvatskoj’’ i šokirala obožavatelje svojim ‘‘opuštenim’’ licem.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:25

Tad smo kontaktirali nekoliko kirurga, koji su rekli kako smatraju da Seve neko vrijeme nije koristila botoks, koji se razgrađuje tijekom šest mjeseci, pa joj se opustila koža. I Indira je izazvala burne reakcije nakon što je procurila njezina fotografija bez filtra. Na njoj izgleda neprepoznatljivo, a estetski kirurzi su nam potvrdili da je pretjerala i dobila “zaleđen” izgled.

Pjevačica nam botoksirani selfie nije htjela komentirati, ali je dan poslije poručila da ima botoks i filere i u stražnjici. Bez konkurencije je definitivno bivša manekenka Nina Morić, koja se zbog botoksa doslovno ne može namrštiti. Sa samo 17 godina povećala je usne, korigirala nos, povećala grudi, ubrizgavala hijaluronsku kiselinu. I možemo reći da danas može stati rame uz rame s Donatellom Versace. Barem kad je botoks u pitanju. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

21:06
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 170
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje