Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

'Nijedna sudska odluka nije sretno rješenje za malo dijete'

Ravnateljica Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež Vlatka Boričević Maršanić i Damir Doroda iz Udruge za ravnopravno roditeljstvo govorili su o posljedicama sudskih odluka na djecu

Foto: 24 sata
1 komentara

Nakon sudske odluke da Severina 200 dana godišnje ne smije viđati sina, gosti u studiju 24sata komentirali su kako to funkcionira u praksi. 

Ravnateljica Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež Vlatka Boričević Maršanić i Damir Doroda iz Hrvatske udruge za ravnopravno roditeljstvo pričali su o posljedicama sudskih odluka na djecu.

Razgovor uživo pratite ovdje:

Nakon sudske odluke da Severina 200 dana godišnje ne smije viđati sina, gosti u studiju komentiraju kako to funkcionira u praksi Vlatka Boričević Maršanić, ravnateljica Psihijatrijske bolnice za djecu i mladež Damir Doroda, Hrvatska udruga za ravnopravno roditeljstvo

Posted by 24sata on 14. lipnja 2017

- Nijedna odluka suda nije sretno rješenje. Bilo bi najbolje da dijete ima kontakt s jednim i drugim roditeljem - rekla je Boričević Maršanić. 

- U cijelom procesu gubitnici su uvijek djeca. Ako ne postoji platforma međusobnog poštivanja roditelja, onda se događaju jako dugi sudski procesi, a sve negativno utječe na psihofizički razvoj djeteta - smatra Doroda. 

 

 

Naši partneri pišu
Message