Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
28 komentara

Nijemac (35) je osvojio milijun eura u kvizu: Znate li odgovor?

Pitanje milijun eura glasilo je: 'Klasična, standardizirana europaleta EPAL1 sastoji se od 78 čavala, devet blokova i koliko ploha?'. Ponuđeni odgovori bili su 9, 10, 11 i 12...

Foto: TVNOW/screenshot
28 komentara

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pobrkao je redoslijed rijeka u himni pa otišao s 1000 kuna

Ronald Tehnolte (35) iz Kölna točno je odgovorio na pitanje za milijun eura, odnosno za 7,6 milijuna kuna, piše RTL.de. Voditelj njemačke verzije showa 'Tko želi biti milijunaš' je Günther Jauch, a emisija je snimljena prije donošenja strogih odluka i zabrana zbog korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Do osmog pitanja nije imao problema, ali onda se malo zamislio na pitanju za koju je ulogu Oscar dodijeljen dvaput. Nakon kraćeg razmišljanja odgovorio je točno, a na posljednja četiri pitanja iskoristio je pomoć džokera.

Foto: TVNOW/screenshot

Naišlo mu je pitanje: 'Gdje se rodio pisac koji je za roman 'Porijeklo' 2019. dobio njemačku nagradu za knjige?'. Tu mu publika nije bila od pomoću, jer je na tri odgovorila dala jednak postotak glasova. Tehnolte se imao ponuđene države Rodeziju, Jugoslaviju, Cejlon i Tibet. Iako mu publika nije ponudila dobar odgovor, točno je odgovorio da je riječ o Jugoslaviji jer je autor knjige Saša Stanišić.

Foto: TVNOW/screenshot

Pitanje milijun eura glasilo je: 'Klasična, standardizirana europaleta EPAL1 sastoji se od 78 čavala, devet blokova i koliko ploha?'. Ponuđeni odgovori bili su 9, 10, 11 i 12. Nakon što je Ronald ponudio odgovor, voditelj je donio europaletu pa su skupa brojali plohe. Nastalo je veselje kad su shvatili da je ponuđeni odgovor točan - 11.

Ronald je kazao kako će novac iskoristiti za veliko vjenčanje sa zaručnicom Norom. 

Foto: TVNOW/screenshot

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Pobrkao je redoslijed rijeka u himni pa otišao s 1000 kuna

Naši partneri pišu
Message