Obavijesti

Show

Komentari 42

Nije mu mogla odoljeti: Sopek je nabacila fotku sa Savršenim

Nije mu mogla odoljeti: Sopek je nabacila fotku sa Savršenim
22

Čim su se Hana i Goran pojavili na premijeri filma brojne obožavateljice nisu mogle ne odoljeti se fotografirati s njima. Iako su neke tražile fotografiju samo s Goranom, Hana ga nije ispuštala iz vida

VIDEO

Hana Rodić (21) Goran Jurenec (39) nakon showa 'Gospodin Savršeni' i 'Superpar' svoju vezu održavaju na daljinu zato što Goran živi i radi Njemačkoj. No čim nađe slobodnog vremena, Goran 'pojuri' Hani u zagrljaj. 

Par je ovoga puta zajedničko vrijeme odlučio provesti u kinu. Nakon što su kupili kokice Hana i Goran su se zaputili u dvoranu gdje su pogledali film 'Ljubavnik na francuski način'.

Hana je za tu prigodu obukla maskiranu košulju te na nju kožnu jaknu, kratke hlačice te najlonke s crtama i čizmice. Dok je Goran obukao sivu majicu, crne traperice i crne čizme. 

Premijeru ove francuske komedije nisu propustile niti Renata Sopek (40) i Ivana Delač (39).

Čim su se Hana i Goran pojavili na premijeri filma brojne obožavateljice nisu mogle ne odoljeti se fotografirati s njima. Iako su neke tražile fotografiju samo s Goranom, Hana ga nije ispuštala iz vida.

Među njima bila je i Renata koja također nije mogla 'odoljeti' a da Gospodina Savršenog ne pita za jednu fotografiju. 

Hana je prije nekoliko dana sa svojim pratiteljima podijelila je svoju sreću. Naime, Rodić se uskoro sprema na plastičnu operaciju, točnije povećanje grudi. 

- Povećanje grudi moja je velika želja i to već nekoliko godina. Napokon sam skupila hrabrost otići 'pod nož'. Termin je sredinom lipnja i moram priznati da jedva čekam operaciju - otkrila nam je atraktivna Hana koju su mnogi pratitelji mjesecima optuživali da je 'izoperirana'. Ipak, ovo je 'Gospođi Savršenoj' prva plastična operacija, a po silikone će ići u daleku Tursku. 

- Turska ima jako dobre kirurge, što možemo vidjeti i na njihovim glumicama koje su na sebi radile nekoliko korekcija, a rezultat je puno prirodniji nego kod nas. Zbog toga sam se odlučila za turskog kirurga, koji je zaslužan za mnoge zahvate na tijelima poznatih pjevačicama i manekenkama - dodala je Rodić.

Otkrila nam je i kako su cijene estetskih zahvata u Turskoj jeftiniji nego u Hrvatskoj, ali kada se dodaju putni troškovi računica je jednaka. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:57

- Malo se bojim jer je riječ o operaciji, ali sigurna sam da ću kasnije biti zadovoljna i da će se put u Tursku isplatiti - dodaje. Osim estetske operacije grudi, Hana će hijaluronskom kiselinom doraditi i usnice. 

Najveća podrška su joj Goran Jurenec, ali i njezina obitelj. 

- Goran i obitelj su me podržali jer znaju da mi je to velika i dugogodišnja želja. Napokon sam odlučila zakazat termin i ne mogu dočekati rezultate - zaključila je Hana. 

ROĐENJE SINA GA JE DOKRAJČILO? Meghan sad mora biti jaka, Harry se slomio

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 42
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje