Show

Komentari 6

Nika Antolos: 'Osjećala sam luđačke bolove, ali sad mislim da sam pobijedila bolest...'

Nika Antolos: 'Osjećala sam luđačke bolove, ali sad mislim da sam pobijedila bolest...'

Ne zanima me tko što o njoj priča, ne znam smeta li im više to što vjeruje u Isusa ili što besplatnim savjetovanjem za prehranu i vitamine spašava ljude od svih mogućih dijagnoza, priča Nika o svojoj spasiteljici

Pjevačica Nika Antolos (31), poznata kao bivša pjevačica grupe Feminnem, bori se s teškom dijagnozom - boluje je od multiple skleroze. Punih 12 godina osjećala je razne simptome, a kada je napokon dobila dijagnozu shvatila je kako nije umišljeni bolesnik kako su joj do tada neki tvrdili. 

No sada je pjevačica objavila kako se osjeća puno bolje, a bol je, tvrdi, potpuno nestala. 

- Ovako se osjećam. Osjećam se toliko dobro u svom tijelu da za to nema slova. Sve to ja više nemam. Postavljena dijagnoza, otežano disanje, hodanje, odlazak na wc... Kad te bolovi luđački propadaju, noge i ruke trnu, vrtoglavice prisutne kroz cijeli dan, mučnine, nikakav san, konstantni umor, Brain-fog. Pa do toga da nisam mogla hodati u lijevo (to je bilo presmiješno čak i da bih se prestrašila) - napisala je Nika i dodala kako je za sve zaslužna jedna žena čijeg se protokola strogo držala. 

- Ne zanima me tko što o njoj priča, ne znam smeta li im više to što vjeruje u Isusa ili što besplatnim savjetovanjem za prehranu spašava ljude od svih mogućih dijagnoza. Ja znam samo jedno, ja zaboravim i da imam tu neku MS jer ne vjerujem da je više i imam... Protokol je toliko jednostavan i za sve jako, jako sličan - dodala je. 

U borbi s bolešću velika su joj podrška i članovi obitelji, naročito njezina kći Sienna (6).

- Ona zna da je to dio maminog križa zato ona križ ne smatra nečim groznim. Ona je ta koja gleda dok se ja molim kada mi je loše, mnogočemu je svjedočila u vjerskom životu, ali nikad egzorcizmu, dijete je premaleno za to - rekla je Nina prije nekoliko mjeseci. 

Najčitaniji članci