Obavijesti

Show

Komentari 1

Nikad kraja: Još je desetljeće 'Živih mrtvaca' pred nama...

Nikad kraja: Još je desetljeće 'Živih mrtvaca' pred nama...
5

U pripremi je 'The Walking Dead universe', to jest cijela franšiza unutar koje se odvija nekoliko priča o živim mrtvacima. Hoće li se Zemlja ikada osloboditi te napasti?

VIDEO

Jedna od definitivno popularnijih serija na televiziji je već godinama AMC-ova serija 'Živi mrtvaci'. Osim što nas je oduševljavala opetovano svojom ljudskom dramom, serija je iznimno dobro balansirala između akcije i dijaloga. Stoga se malo toga trebalo mijenjati kako bi bila uspješna.

Nema više Supermana: Henry Cavill više ne nosi crveni plašt
Nema više Supermana: Henry Cavill više ne nosi crveni plašt

Taj recept su producenti malo pogazili svojom epizodom s premijernim pojavljivanjem jednog od odvratnijih likova u seriji, Neganom. Heroj serije, Rick, morao je gledati kako Negan ubija nekoga iz njegovog tima. Ta je epizoda završila relativno razočaravajuće i mnogi su ljubitelji serije jednostavno odustali nakon nje.

A kako su neki gledatelji krenuli gledati druge serije, tako su otišli i drugi, kvaliteta je pala, noseći sa sobom još gledatelja, sve do kraja osme sezone koja je imala najnižu gledanost uopće. Međutim, takve vijesti nisu nimalo zabrinule produkcijsku kuću iza svega, kuću AMC.

Kako su sami najavili, nešto istinski šokantno dogodit će se u devetoj sezoni. Jedan od šokova desete sezone bit će odlazak glavnog glumca Andrewa Lincolna, za kojim će otići i Lauren Cohan (u seriji glumi Maggie). No nakon odlaska to dvoje glumaca seriji neće doći kraj.

A uz te vijesti, javila se i produkcija serije. Kako su rekli, u pripremi je 'The Walking Dead universe', to jest cijela franšiza unutar koje se odvija nekoliko priča o živim mrtvacima.

- 'Živi mrtvaci' su svemir i imamo planove za upravljanje njime tijekom narednog desetljeća. U pitanju je oprezan plan kojim ćemo ispoštovati i svijet i ljubitelje franšize - rekao je Josh Sapan, glavni i odgovorni u AMC-u.

Ubila ih je politika: Dok su oni umirali, drugi su samo pričali
Ubila ih je politika: Dok su oni umirali, drugi su samo pričali

Koliko je to istina tek ćemo vidjeti. Ako možemo suditi po dosadašnjim epizodama serije 'Živi mrtvaci' te serije 'Fear the Walking Dead', ne osobito. I u jednoj i u drugoj su seriji omiljeni likovi ginuli na sve strane, ne dopuštajući gledateljima da se vežu za ikoga u seriji. Potonja je serija osobito kriva za taj 'zločin', pa je tako u njoj samo Alycia Debnam-Carey preostala od originalne postave.

Premda im pada gledanost, 'Živi mrtvaci' su s nama još mnogo godina. Posve moguće i dok ne postanu leševi.

VIDI OVO! Od škorpiona ćete u svađi dobiti u glavu, a bikovi su strpljivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode