Obavijesti

Show

Komentari 75

Nikad viđene fotografije: Tko to tamo Sevki bućka ispod pjene?

Nikad viđene fotografije: Tko to tamo Sevki bućka ispod pjene?
3

ZVIJEZDA SAPUNICE Redatelj Batinović specijalnim je efektima pokrio golu Severinu. Snimao ju je za spot ‘Prijateljice’, a na kraju je te kadrove morao izrezati

VIDEO

Skinula se i ušla u kadu bez ikakvih nagovaranja. Dok se svlačila i ulazila u kadu Severina je bila sama. Tek kad se prekrila pjenom, u kupaonicu je ušla ekipa snimatelja, kaže Žarko Batinović.

Dva dana snimanja u Dubrovniku sa Severinom

Splitski majstor videospotova je 1998. radio Severini Kojić (44) spot za pjesmu 'Prijateljice'. Snimali su dva dana u Dubrovniku. Scenu u kadi snimili su u hotelu. Batinoviću se učinilo da bi gola Severina u kadi sjajno legla u spotu, no u montaži se na kraju predomislio.

- U spotu ona obilazi zidine, šeta gradom, gleda golubove i ta scena u kadi naprosto se nije uklopila - kaže Žarko.

Pjevačica je uskočila u kadu bez prigovaranja, a tek kad ju je do brade prekrila pjena, ušao je ostatak ekipe. Batinović kaže da je oduvijek bila velika profesionalka.

Batinović kaže da je to bio njezin prvi projekt nakon razlaza s tadašnjim mentorom Zrinkom Tutićem (61). S pjevačicom je na snimanje došla njezina tadašnja menadžerica Lidija Samardžija. U Dubrovniku ju je posjetio, dodaje Žarko, i njezin tadašnji dečko Alen Marin (43), frontmen grupe Kojoti.

- Došao je usred snimanja. Prekinuli smo scenu pa su se osamili. Željeli su popričati, sjećam se da su nešto i popili. Alen je brzo otišao, a mi smo nastavili sa snimanjem - rekao je redatelj Batinović.

U spot je ipak uvrstio scene gdje u kožnom kaputu Severina šeta gradom, ali i Splićanku u decentnoj večernjoj haljini. Kaže da je to zato što je pjesma, a ne pjevačica, morala biti u prvom planu.

- Tad se više ulagalo u pjesmu, a danas se pak ulaže u grudi - kaže Batinović.

Skrivala je gole 'fotke'

Prije 'Prijateljica' radili su još jedan projekt, a nakon toga više nisu surađivali. Drago mu je da je 19 godina kasnije Severina postala naša najveća zvijezda. Splićanku oduvijek smatra karizmatičnom. Tvrdi da je s njom bilo lagano raditi i dodaje da je to slučaj sa svim velikim zvijezdama.

Seve nije mulica i zna mjeru

Batinović tvrdi da je Severina jedna od rijetkih čije skidanje nije neukusno.

- Nije ona mulica, radi moćno i dobrodošla je kao poticaj, da se drugi trgnu - kaže Batinović.

- Samo girice nešto izvolijevaju. Severinu da baciš u spremanje ćevapa, prste bismo oblizivali. Ona naprosto ima taj faktor X i uspješna je u svemu čega se dohvati - smatra Batinović.

Tri spota snimala u kadi

Nakon scene u kadi, koja u 'Prijateljicama' nije viđena, Severina je 13 godina kasnije snimila pjesmu 'Brad Pitt'. U crnom rublju i halterima izvijala se oko kade.

Spot u kojemu je Severina napokon u kadi snimljen je iz trećeg pokušaja. S Učiteljicama je 2014. snimila pjesmu 'Generale'. U spotu se Seve napokon okupala gola u kadi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju