Obavijesti

Show

Komentari 41

Nikada se nije oženio: Znate li da Al Pacino ima troje djece?

Nikada se nije oženio: Znate li da Al Pacino ima troje djece?
1

Bilo je trenutaka kad sam bio mlad i kad mi je bio potreban novac, nakon fakulteta bio sam nezaposlen i nekoliko dana sam spavao na ulici, otkrio je Pacino

VIDEO

Visok je samo 170 centimetara, ali proslavljenom glumcu, dobitniku nagrada Oscar, Emmy i Tony, taj 'nedostatak' nije bio prepreka za ostvarenje snova, ali i zavođenje brojnih poznatih ljepotica. Jedna od njih bila je glumica Diane Keaton koja je svojedobno otkrila kako žali što se nije udala za Ala Pacina, koji danas slavi 77. rođendan.

- On je bio još manje realističan od mene, a ja sam već bila stara. Mislim da čak nije bio ni toliko zainteresiran. Mislim da dugotrajan, čak i sretan brak ne bi lako podnio - rekla je glumica.

Troje djece, ali nikad brak

Veliki zavodnik, koji nikada nije izgovorio sudbonosno 'da' obilježio je jednu eru ulogama u filmovima kao što su 'Kim', 'Lice s ožiljkom' i 'Miris žene'.

Pacino ima troje djece - kći Julie Marie s učiteljicom glume Jan Tarrant i blizance Antona i Oliviju s bivšom djevojkom Beverly D'Angelo.

PA/Pixsell

Iako se čini da je njegov život gotovo pa savršen, i on ima svoje mračne strane. O istima je glumac progovorio za Newsweek.

 - Biti slavan danas potpuno je drugačije nego što je to bilo prije dvadeset godina - dođavola, ne znam što se ovo sada događa. Imam Facebook profil, koji je lajkalo 5,4 milijuna ljudi. Što to znači - pita se glumac koji je rođen kao Alfredo James Pacino  u Harlemu 1940. godine.

Spavao na ulici

- Naučio sam živjeti bez anonimnosti. Godinama nisam bio u trgovini ili u metrou.  Luksuz je za mene biti osamljen i da me nitko ne prepozna - nastavlja. Kao mladić maštao je da će postati slavni bejzbolaš.

- Nikada se glumom nisam bavio zbog novca. Bilo je trenutaka kad sam bio mlad i kad mi je bio potreban novac, nakon fakulteta bio sam nezaposlen i nekoliko dana sam spavao na ulici. Ali nikada nisam bio materijalist. Iako bih za sebe, zbog načina života, mogao reći da sam rasipnik - dodaje te naglašava kako mu je jedan od najvećih uzora bio djed koji ga je nauči da mnogo i predano radi.

24sata

Kada je imao 17 godina napustio je srednju školu. Pao je iz svih predmeta osim iz engleskog jezika. Majka se protivila napuštanju škole, pa je pobjegao do kuće. Radio je što je stigao – bio je domar, radio je u pošti…, a sav novac je čuvao i plaćao satove glume.

Obilježio ga razvod roditelja

- Moji učitelji su mi govorili da mi nedostaje očinska figura. Nisam bio razuzdani tinejdžer, ali sam bio blizu toga. Moji roditelji su se razveli kada sam imao dvie godine i od tada otac nije bio u mom životu. Zato sam želio drugačiji odnos sa svojom djecom - kaže Pacino. Djeca su, kaže, promijenila njegov pogled na svijet. Prije je bio dovoljan sam sebi, a gluma mu je bila sve.

PA/Pixsell

Na Broadwayu je prvi put nastupio 1969. godine u predstavi 'Nosi li tigar kravatu' za koju je osvojio nagradu Tony. 

Kako je oživio' Michael Corleone

- Najgori trenutak u životu bio mi je gubitak majke i djeda - umrli su u roku od godine dana. Imao sam 22 godine kad su me napustile dvije najvažnije osobe u mom životu, što me je bacilo u vrtlog poroka. Te sedamdesete za mene su bile izgubljene, a onda sam 1977. prestao piti i fokusirao sam se na rad - rekao je te se osvrnu na svoju najpoznatiju ulogu u 'Kumu'.

- Uloga Michaela Corleonea bila je najteža koju sam odigrao. Nisam ga vidio kao gangstera: njegova misteriozna pojava zapravo je bila njegova snaga. Nažalost, filmski studio na početku to nije osjetio i željeli su me se riješiti. Bio sam na početku karijere, pored mene je bio veliki Marlon Brando, ali samo i jedino zahvaljujući redatelju Francisu Fordu Coppoli ostao sam dio projekta rekao je Pacino.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...