Show

Komentari 0

Nikako ne propustite: Odlična klopa uz dobre zvuke Detoura

Nikako ne propustite: Odlična klopa uz dobre zvuke Detoura

Na festivalu Zagreb Chill&Grill powered by Coca-Cola uživajte uz specijalitete s grilla i uz žestoke ritmove izvođača među kojima je i sastav Detour

Na zagrebačkom Bundeku od 28. travnja do 1. svibnja kreće glazbeno kulinarska senzacija Zagreb Chill&Grill. Jedan od izvođača je i vrhunski bend Detour koji jedva čeka zasvirati.

- Veselimo se nastupu. Osim što će biti prava proljetna svirka, bend voli i grilati - kaže frontmen Nenad Borgudan. Dodaje kako je basist benda Alen Križaj, njihov pravi grill majstor.

S Detourom je od prošle godine i pjevačica Gina Victoria Damjanović (23).


- Osim što nas je osvojila vokalom, Gina se nametnula i karakterom. Ima sve kvalitete profesionalca - kaže Borgudan. Osim što je frontmen, gitarist i pjevač Detoura, Nenad je po profesiji i arhitekt.


- Paralelno od djetinjstva guram ljubav prema glazbi i arhitekturi. Radim i kao scenograf na HRT-u - kaže frontmen. Bend trenutačno promovira novi singl 'Biram', a očekuje ih i mnoštvo nastupa tijekom ove ljetne sezone.

Osim što je besplatan upad na festival, posjetitelji će uživati u delicijama koje će praviti vrhunski chefovi, a detaljne informacije potražite na internetskoj stranici www.chillgrill.hr.
 

Najčitaniji članci