Obavijesti

Show

Komentari 53

Nemeš kapetanici Bojani: Ajde daj, primi mene u krevet k sebi

Nemeš kapetanici Bojani: Ajde daj, primi mene u krevet k sebi
11

Bojana je pobijedila na igrama u koloseumu u BB kući i zato postala kapetanica. Dobila je poseban krevet odvojen od svih. Nemeš joj je rekao da želi spavati kraj nje

VIDEO

Večer prije Marijana je gledala Nemeša dok se tuširao. Sad se ohrabrila i pridružila mu se. Cijeli dan su bili zabrinuti zbog onoga što su radili pod plahtama noć prije, ali zajedničko tuširanje oboje ih je oraspoložilo. Poslije su i zajedno oprali zube. 

- Što me gledaš tako milo - pitala je Marijana Nemeša dok su prali zube prije spavanja, a njegov je odgovor bio 'Što ne bi'. 

Njihovu bliskost primjetili su svi stanari, ali nakon tuširanja opet se zainteresirao za Bojanu.

Kao da se zasitio Marijane, Nemeš se ponovo želi približiti Bojani. Nakon igara u koloseumu u kojima su sudjelovali svi stanari, Bojana je postala kapetanica kuće i zbog toga dobila svoj krevet odvojen od svih ostalih. Nemeš je odmah iskoristio priliku i počeo je nagovarati da njega pozove da spava s njom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Poderao bih je ko stare Sportske'

Mila, ona umire za muškarcima. Kad priča s nekim muškim oči joj se izokrenu. To točno vidiš da zamišlja šta bi sve radila dok bi bila s muškarcem, rekao je Radašin u ispovjedaonici i dodao kako Mila 'puca' jer ne može više izdržati bez muškog društva te da je zato jako nervozna. 

U ispovjedaonici su bili i Tamara i Nikola. Pričali su o svom odnosu. Nikola je rekao kako mu je Tamara jako seksi i da ga privlači, no suzdržava se jer su oboje zauzeti.

- E, Brate, loše je ovo, svi smo zauzeti, kako da se zbližimo. Tamara je bombon, komad, bomba. Da nije zauzeta poderao bih je ko stare Sportske - rekao je Nikola, a Tamara se nasmijala i lupila ga po čelu

Ekipa na otpadu zabavljala se s Duškovom promjenom imidža. Soraja mu je obojila kosu, a on se sav pomlađen došao pohvaliti Velikom Bratu u ispovjedaonicu.

- Zdravo Veliki Brate! Ja više nisam Duško, ja sam Duxi - rekao je Duško i dodao kako se osjeća kao da mu je 20 godina.

Nindže u misiji

Čim su se probudili, 'otpadnici' su dobili zadatak od Velikog Brata. Morali su se obući u nindže i uz pomoć Radašina su ušli u glavnu kuću i opskrbili se namirnicama koje im trebaju za slijedeći tjedan. Uzeli su im hranu iz frižidera i ostave. Za misiju su imali samo pet minuta i glavni uvjet je bio da ih nitko osim Radašina ne vidi. 

Nakon što su se opskrbili namirnicama, Soraja je Dušku rekla da joj se više ne sviđa njegova boja kose i rekla mu da će ga obojiti u crno. On se nije protivio. Složio se čak i kad mu je rekla da će ga ošišati.

A tko je Schwarzenegger?

Može, s kratkom ću kosom još više sličiti Schwarzeneggeru, rekao je Duško, a Soraja je rekla da se ne može sjetiti ni tko je Schwarzenegger ni kako izgleda.

Duško je u potpunosti opčinjen Sorajom i učinio bi sve što ona traži samo kako bi joj se što više svidio. Čak se i sunčao bez majice kako bi privukao njenu pozornost.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 53
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?
13. PITANJE

Ivana je u 'Milijunašu' osvojila 18.000 €. Odustala na pitanju o stadionu: Znate li vi odgovor?

Ivana Dakić se prije desetak godina natjecala u 'Potjeri', a sad se okušala i u kvizu 'Tko želi biti Milijunaš'