Obavijesti

Show

Komentari 143

Ljiljana i Lidija ušle u BB kuću: 'Muž ne zna da sam u showu...'

Ljiljana i Lidija ušle u BB kuću: 'Muž ne zna da sam u showu...'
10

Nikola je objasnio stanarima da mu Matija nije brat no prema dogovoru s Big Brotherom, nastavio je lagati da su Dubravka i Marijan bračni par. Večer u kući 'pomutile' su i dvije nove stanarke

VIDEO

Voditeljica Antonija Blaće (38) večeras je u Big Brother kuću dovela dvije nove stanarke i time šokirala ostale ukućane. 

Lidija Marić (46) konobarica je iz Virovitice i odlučila je, kako kaže, doći u reality kako bi upoznala nove ljude. Nadimak 'Ribica' dobila je konobareći 20 godina jer su je tako zvali gosti. Ima dvije kćeri i supruga koji trenutno radi u Njemačkoj. 

- Muž ne zna da sam u Big Brotheru. Valjda će sada saznati - rekla je Lidija. Time je nasmijala ukućane koji se nisu mogli načuditi tome. 

Frizerka Ljiljana Lipovac Lili (61) bavi se pisanjem poezije i živi u Zagrebu. Najviše joj se u kući sviđa Matijina osobnost. Drugi su je zgrozili 'rigoletom i prdežima', rekla je voditeljici Antoniji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kandidati su užasni, moramo uvesti reda. Puno toga mi se ne sviđa - kaže Ljiljana. Dodaje kako je ona susjeda jer živi u Dubravi. 

Stanarke su se odmah predstavile stanarima. Ljiljana, koja je rekla da ju mogu zvati Lili, zezala je stanare da su 'prezbunjeni'. 

- Oni misle da smo privremene gošće, ali mi ćemo se svakako zadržati u kući - rekla je Zagrepčanka. 

Nove stanarke imat će tajni zadatak. 

- Vas dvije ćete odabrati svoje timove. Timovi će se boriti cijeli idući tjedan jedan protiv drugog za opstanak - rekao im je Big Brother u ispovjedaonici. Dodao je kako su dovedene da 'uvedu reda i stanare obogate iskustvom'. 

Lidija i Ljiljana moraju dobro upoznati stanare do nedjelje kako bi mogli izabrati članove svog tima. 

'Obitelj' se raspala

'Obitelj' lažnog prezimena Ban u tjednom zadatku vodi eko farmu. No u međuvremenu se žestoko prepucavaju. Iako su uspješno uvjerili stanare da su Marijan i Dubravka roditelji Nikole i Matije, nakon šest dana im je 'prekipjelo'. 

Nikola želi stanarima reći da je sve bila laž, ali tek u nedjelju, kada jedan stanar ispada iz kuće. Matija mu se zainatio pa je prijetio da će prekinuti zadatak odmah, jer zašto bi se, kaže, pretvarao i gubio živce još dva dana. 

- Vas dvojica mi se javite kada napokon odrastete - odbrusila im je ljuta Dubravka koja bi rado zadržala zadatak do kraja showa. 

Big Brother braću je pozvao u ispovjedaonicu i dao im je dvije minute da donesu odluku. Upozorio ih je da, ako  se otkriju drugim stanarima, njihovi 'roditelji' nastavljaju igru i zadržat će imunitet koji im je dodijeljen svima na početku. Kako Nikola nije odustao od ideje da raskrinka tajnu za nekoliko dana, Matija je konačno odlučio da želi odmah prekinuti zadatak. 

Nakon što je Nikola Dubravku i Marijana upoznao sa novostima te im rekao da oni i dalje mogu glumiti muža i ženu, izašao je pred ostale stanare. 

- Od početka showa smo bili u tajnoj kući. Imali smo dva tjedna da se prilagodimo. Big Brother nam je rekao da vam napokon možemo sve priopćiti. Tu i tamo smo vas gledali na TV-u. Matija i ja nismo braća i oni nisu naši roditelji. To su laži koje smo vam od početka govorili - rekao je Nikola. Priznao je da vani ima sestru te da se preziva Vidović. 

Matija se predstavio kao Osječanin s četvero braće i jednom sestrom. Priznao je da tatu nema jer je umro te živi sa samohranom majkom. Lucija, s kojom se najviše zbližio, potrčala mu je u zagrljaj. 

- Rasplakat ću se. Osjetila sam toplinu kakvu svaka obitelj ima i sada kada sam ovo saznala, tužna sam - rekla je Splićanka Big Brotheru u ispovjedaonici. 

Ne propustite najbolje provale iz ove sezone Big Brothera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 143
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije