Obavijesti

Show

Komentari 2

Nikolić priznala: 'Voljela bih da smo Rasta i ja ostali u braku...'

Nikolić priznala: 'Voljela bih da smo Rasta i ja ostali u braku...'
1

Pjevačicu je razvod slomio, a o tome kako se osjećala dugo je šutjela. Mislila je kako će s Rastom biti zauvijek, no razočarala se. Trebalo joj je duže vrijeme da se oporavi

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cajka je zbog dijete završila u bolnici, odmah je zvala bivšeg

Folk pjevačica Ana Nikolić (41) prije dvije godine razvela se od bivšeg supruga Stefana Đurića Raste (31). O razvodu nije puno govorila, a o tome koliko je patila progovorila je tek sada. Gostovala je u emisiji 'Premijera - Vikend specijal' voditelja Ognjena Nestorovića gdje je priznala kako joj je žao što ona i Rasta nisu ostali u braku. 

Ispričala je kako je njih spojio glazbeni album. U jednom periodu nije joj išlo za rukom u karijeri, a onda se 'stvorio' Rasta.

- Meni nešto nije išlo prije albuma i onda su mi predložili Rastu, a ja sam čula 'Rista'. Otišla sam u studio i puštali su mi melodije, a jedna od njih bila je i ona pjesme 'Labilna'. Ja sam tu pjesmu otpjevala, a bila je u muškom rodu. Naježila sam se i Rasta mi je rekao: 'Ova pjesma je bila planirana za mene, ali ja ti je poklanjam'. I poklonio mi je - ispričala je Nikolić o počecima njihove veze.

 

Taj glazbeni album donio im je prijateljstvo, a potom ljubav. 

- Mi smo se u početku družili, sve se izdešavalo spontano. U početku smo stvarno bili suradnici, on je bio jedina osoba čiji sam tekst otpjevala. Poslije smo bili prijatelji, a meni je u životu bilo važno da kad mi se dogodi ljubav, da se ostvarim kao majka. I to prije svega s osobom koja mi je prijatelj - dodala je Ana.

- Ja bih voljela da smo ostali u braku, ali sada smo prijatelji. Zahvalni smo što se naša ljubav dogodila jer nam je donijela kći Taru - zaključila je pjevačica. 

Srpski mediji pišu kako je ranije jednom prilikom priznala da ju je razvod od Raste slomio, jer je vjerovala kako će zauvijek biti zajedno.

- Ta moja ljubav nije ispala kako sam zamislila. To me slomilo, trebalo mi je puno vremena da se vratim sebi, da prijeđem preko nekih stvari i krenem dalje, ali to su sve iskušenja. Ja sam se samoj sebi dokazala kao borac i pobjednik - rekla je Nikolić.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ana Nikolić pokazala dekolte i istaknula vitke noge u haljini...

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:31

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a
Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama