Obavijesti

Show

Komentari 17

Nikolina je vikala Danijeli: 'Jel' ti to meni zapišavaš avliju?!'

Nikolina je vikala Danijeli: 'Jel' ti to meni zapišavaš avliju?!'
18

Sve primjećuješ osim mene, to stvarno nije fer, kazala je Danijela, a Zvonko je priznao da ju je zapostavio. Najednom se pojavila Nikolina i počela vikati na Danijelu

VIDEO

Vinko je svoje dame odveo na rijeku Cetinu na kupanje, no Marija, budući da je bolesna, nije mogla ići, što je rastužilo i Vinka i djevojke. Davorka i Rayna su Vinka prvog poslale u rijeku da 'izvidi' teren, a on ih je kao razigrani dječarac počeo prskati vodom te na kraju odvukao Davorku u rijeku, što je nju nasmijalo.


 
U Kadumima, Zoran je ustao ranije ne bi li zalio maslinik, a djevojke su ustale nešto kasnije. Ne bi li ih ekspresno probudio, odlučio ih je zaliti šmrkom, što je jako naljutilo Sanju.

- Valjda ima neki kompleks kada mora biti stalno našminkana - komentirala je Marija dok je Sanja ljutito vikala tko će joj sada popraviti šminku.

Na Zvonkovom imanju Danijela je zalijevala vrt, a željela je s njim barem pet minuta popričati nasamo.

- Sve primjećuješ osim mene, to stvarno nije fer - kazala je Danijela, a Zvonko je priznao da ju je zapostavio. Najednom se pojavila Nikolina i počela vikati na Danijelu.

- Šta radiš ti, jel' ti to meni zapišavaš avliju - vikala je Nikolina. '

- Da Zvonko nije uletio između nas, tko zna što bi bilo - kazala je Nikolina, a Danijela je zaključila da je spremna za Vrapče.

- Nije trebalo doći do ovoga, izgleda da su me obadvije malo zavoljele, ali Nikolina malo više - komentirao je poslije Zvonko Nikolinino ponašanje.


 
Vrijeme je da se novopečeni Donjostubičani okušaju u neobičnom sportu. Dečke su dočekali mini avioni s dva sjedala, a većina ih nikad nije letjela. Iako ga je bilo strah, Saša je preživio let i uživao u panorami iz zraka.

Zagorska zračna ekspedicija se nastavila pa je tako i Darko, koji do sada nikada nije bio u zraku, zbog Marine, također skupio hrabrosti i poletio.

U Popovcu je polako rasla napetost jer je Danijel morao odlučiti koja djevojka odlazi s njegova imanja.

- Vedrana, ti si lijepa, pametna i vrijedna, i ne voliš laži -  započeo je Danijel opisivati djevojke.

- Rebecca, dobra si cura, trudiš se, što je - je i oprostio sam ti i susjeda i kolegu - smijao se Danijel.

- Nina, ima nešto u tvojim očima što me sa srcem privuklo kod tebe. Dobra si cura i skromna -  pričao je Danijel djevojkama kako ih je doživio, a onda je donio odluku i kući poslao Rebeccu.

- Presudilo je to što je pravda pobijedila. Ja mislim da sam se ja više trudila od nje -  komentirala je Vedrana Danijelovu odluku dodajući da tek sada počinje show.


 
U Pločama se igrala malonogometna humanitarna utakmica za ljude slabog imovinskog stanja, a Andre je bio trener svog tima, što je osvojilo Sonju i Ružu, a naročito kada je njegov tim na kraju i pobijedio.
 
Što očekuje preostale kandidatkinje i kandidate na imanjima njihovih farmera, hoće li Nikolina i Danijela zakopati ratne sjekire, ne preostaje nego pričekati idući ponedjeljak i novu epizodu 'Ljubav je na selu'.

LANSIRAJ SE I TI! 

Snimite video do maksimalno tri minute. Uploadajte video na YouTube i stavi ga na public ili unlisted. Pošaljite ga na videostar.joomboos.hr i osvojite put u Hollywood. 

Osim minglanja sa zvijezdama, osvojite i statuu vrijednu 10.000 kuna i super ugovor s JoomBoosom gdje ćete sa stručnjacima ostvariti profesionalnu karijeru YouTubera i stalna primanja. 

Ako imate prijatelja za kojeg mislite da je savršen za Videostar, slobodno ga cinkajte jer ako uđe u finale, osvojit ćete 1000 kuna. Ne čekajte jer prijave su počele, a traju do 22. listopada. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju