Show

Komentari 39

Nikolina Pišek je pokazala stan pun slika: 'Ti živiš u muzeju...'

Nikolina Pišek je pokazala stan pun slika: 'Ti živiš u muzeju...'

Nikolina je pozirala na kožnom kauču odjevena u usku crnu haljinu. Zidovi dnevne sobe u potpunosti su ispunjeni umjetničkim djelima, a prostorija je oduševila i Nevenu Rendeli Vejzović

Svojom posljednjom objavom na društvenoj mreži, voditeljica Nikolina Ristović ex Pišek (43) svojim je pratiteljima pokazala svoj prostrani stan.Na objavljenoj fotografiji pozira u dnevnom boravku, a popratila ju je opisom: 'Dome, slatki dome'. Ujedno je zahvalila timu koji je sudjelovao u realizaciji fotografija uz komentar kako su joj omogućili da 'izgleda skoro kao čovjek'.

POGLEDAJTE VIDEO:Nikolina je pozirala na kožnom kauču odjevena u usku crnu haljinu. Zidovi dnevne sobe u potpunosti su ispunjeni umjetničkim djelima, a prostorija je oduševila i Nevenu Rendeli Vejzović.

- Stan je hit, fakat živiš u muzeju - komentirala joj je. 

- Po nama je snimljen 'Noć u muzeju' 1 i 2 -  našalila se na to Ristović.

Kako je ranije rekla za Story, Nikolina se se na fotografiranje doma odlučila kako bi sačuvala uspomenu na njega, budući da ga je odlučila u potpunosti preurediti. U dvoetažnom beogradskom stanu voditeljica živi sa suprugom Vidojem i kćerkicom Unom (5).

Budući da je Nikolinin suprug Vidoje povjesničar umjetnosti i strastveni kolekcionar umjetnina, ne čudi što je svaki kutak njihova stana ispunjen umjetničkim djelima. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci