Show

Komentari 0

Nikolina Pišek napustila stan i noć provela u privremenom domu: 'Sve će biti ok, mora...'

Nikolina Pišek napustila stan i noć provela u privremenom domu: 'Sve će biti ok, mora...'

Drama s curenjem plina usred noći srećom je prošla bez težih posljedica po voditeljicu i njezinu kćer. Nikolina više nije htjela spavati u stanu, a na društvenim mrežama napisala je kako je sad na sigurnom

U stanu voditeljice Nikoline Pišek (44) u Zagrebu, u kojemu živi sa suprugom Vidojem Ristovićem (42), u noći sa subote na nedjelju puknula je cijev od plina koja osigurava grijanje za cijelu zgradu. Nikolina i njezina kći Una (5) otrovale su se plinom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Otrovale smo se ugljičnim monoksidom. Evo, otpustili su nas iz bolnice. Dobro smo. Krim policija je na očevidu. Ne mogu tvrditi tko je kriv, ali mogu pretpostaviti. Riječ je o plinskim instalacijama koje su servisirane tri dana prije incidenta, točnije u srijedu - rekla nam je u ponedjeljak potresena voditeljica.

U stanu u Jurjevskoj ulici u Zagrebu više nije htjela prenoćiti, barem dok ne bude posve mirna i sigurna kako je sve s instalacijama u redu. 

- Privremeni dom. Bit će sve ok, mora - napisala je na društvenim mrežama Nikolina i javila se pratiteljima s nove lokacije. 

Drama usred noći srećom je prošla bez težih posljedica. Vidoje je zabrinut zvao prijatelja da provjeri situaciju u stanu, a on je uspio ući unutra i izvući voditeljicu i njezinu kćer van. Kako je rekao, bilo bi gadno da je stigao samo pola sata kasnije, potvrdili su mu u bolnici. 

- Došao sam ispred stana i lupao po prozoru, a psi su lajali. Nakon pet minuta na prozor je došla Nikolina smušena. Rekao sam joj da rastvori prozor. Rekla mi je ‘Ne znam, tresem se, u kur.. sam. Nije mi dobro’. Znam da su im nekoliko dana prije bojler popravljali. Rekao sam da otvori vrata. Ušao sam u stan, rastvorio sve i ugasio plin. Odmah sam zvao Hitnu, policiju i plinaru, sve živo. Unu sam odvezao u Klaićevu, a Nikolinu je Hitna odvezla u Vinogradsku. Onda sam išao do granice sa Srbijom po Vidoja - rekao je za 24sata prijatelj obitelji Ristović. 

Najčitaniji članci