Obavijesti

Show

Komentari 347

Nikolina pokazala snimke vile iz koje su izbačeni: Nismo uništili kuću, ostali smo bez 2,2 mil. kn

Nikolina pokazala snimke vile iz koje su izbačeni: Nismo uništili kuću, ostali smo bez 2,2 mil. kn
10

Gale je navodno napao Vidoja, Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj, a ostali su i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura

VIDEO

Voditeljica Nikolina Ristović na ljetovanju u Kaštel Starom proživljavala je pravu dramu sa suprugom, povjesničarem umjetnosti Vidojem Ristovićem (42), djecom i prijateljima. Nikolina kaže da su ih izbacili iz vile, a sad je pokazala i snimke vile u kojoj su boravili. 

POGLEDAJTE VIDEO: Snimke vile iz koje su Ristovići potjerani 

Pokretanje videa...

Vila Hedonist 01:17

- Uništavali kuću? Evo, tu su videosnimci pa možete vidjeti kako izgleda devastirani interijer vile. Tako valjda Rok Gale želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 tisuća eura gotovine i dragocjenosti koje su nam odnijeli iz vile. Držim da je Gale sve inscenirao kako bi se domogao vrijednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena. Žena koja nam je trebala biti na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili - ispričala je Nikolina za Dalmatinski portal i nastavila: 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Gale je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primjereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, interijer i eksterijer pokriveni su videonadzorom. Tri dana prije no što su nam zapriječili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati prije našeg 'check-outa', Vidoje je ukucao krivu šifru u sef koji se zablokirao pa je Galo otključao sef i vidio što je sve u njemu.

Nikolina Ristović i suprug Vidoje na odmoru u Bolu na otoku Braču

Kao vlasnica vile navodi se Ana Šabić, supruga slovenskog državljanina Roka Gale (49). Gale je navodno napao Vidoja, Nikolinina kći Hana pala je u nesvijest zbog stresa i završila na Hitnoj, a ostali su i bez stvari u vrijednosti između 275 i 300 tisuća eura. Navela je da je riječ o novcu u gotovini (65 do 68 tisuća eura), muškom satu Custos (18 tisuća eura), satu Rolex Daytona rose gold (35 tisuća eura), narukvici Cartier Love s brilijantima (46 tisuća eura), muškom satu Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25 tisuća eura), ženskom prstenu Cartier Panther (25 tisuća eura) te Chopard prstenu 3.75 ct (bijelo zlato) vrijednosti 65.000 eura. 

Voditeljica govori kako je sve počelo još prvog dana kad su došli u vilu koju su platili 19.500 eura za 14 noćenja.

Kći joj se u toj drami onesvijestila, a Pišek tvrdi da su Gale i zaštitari zabranili Hitnoj pomoći da joj ukaže pomoć u vili, nego su je iznijeli do kola i prebacili u bolnicu. Drama pred vilom potrajala je pet sati, od ponoći do ranog jutra, no pravo iznenađenje Ristović je doživio idućeg dana kada je došao u policiju prijaviti razbojničku krađu i nestanak novca i dragocjenosti. 

- Gale ga je već bio prijavio za prijetnju. Tvrdi da mu je rekao da će mu otrgnuti glavu i srušiti kuću. Nakon toga su ga zadržali i idući dan priveli na ispitivanje u Državno odvjetništvo. Pušten je nakon ispitivanja - kaže Nikolina koja je od agencije preko koje je unajmila vilu tražila povrat troškova.

- I oni su naveli da smo počinili nekakvu štetu, što smo sve demantirali jer je to potpuno neosnovano. Ništa od toga nije istina. Ovo je bila organizirana zločinačka aktivnost s njihove strane. Prekršili su i zakonske odredbe o privatnosti jer smo konstantno bili snimani i unutra i van objekta. Sve smo to doživjeli u vili koja se reklamira kao potpuna relaksacija. Bio je to pravi adrenalinski odmor -zaključila je.

Ristović: 'Izbačeni smo iz vile, ali sad nastavljamo ljetovanje'. Vlasnik: 'Uništavali su mi kuću'
Ristović: 'Izbačeni smo iz vile, ali sad nastavljamo ljetovanje'. Vlasnik: 'Uništavali su mi kuću'

 

Njenog supruga Vidoja Ristovića zastupa odvjetnik Vinko Ljubičić.

- Način na koji je postupao vlasnik objekta zaslužuje svaku ljudsku osudu. Moji klijenti nisu dobili nikakvu zaštitu nadležnih tijela, policija ništa nije napravila da ih zaštiti. To je nevjerojatno - rekao je za Dalmatinski portal.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 347
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...