Show

Komentari 25

Nina Badrić u noćnom provodu sa sestrama Husar: Kao da ste bile inspiracija za 'Seks i grad'

Nina Badrić u noćnom provodu sa sestrama Husar: Kao da ste bile inspiracija za 'Seks i grad'

Nina i sestre Husar dobre su prijateljice, a pjevačica je sredinom lipnja bila i na krštenju Marijinog sina Nike. Tom prilikom objavila je i fotografije sa slavlja

Nina Badrić (49) oduševila je pratitelje fotografijom na kojoj pozira s prijateljicama Tinom RenićMarijom Husar Ivanom Husar. Djevojke su bile dobro raspoložene i nasmiješene, a uz fotku Nina je napisala i poruku o prijateljstvu.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neka nitko ne smatra prijateljem čovjeka s kojim nije pojeo mjericu soli. Nas četiri pojele smo na kile soli i još kušamo... Prijateljstvo je jedna duša u dva (četiri) tijela. Zajedno. Uvijek. U dobru i zlu - poručila je Nina ispod fotke. 

- Prelijepo, kao da ste vas četiri bile inspiracija za seriju" Seks i grad - poručila joj je pratiteljica.

- To su te i jedino takve neprocjenjive fotografije. Na istim najčistijim frekvencijama najvezanije ljudske duše i srca. Umjetnost življenja - napisala je druga.

U kasnijim objavama pjevačica je otkrila da su se prijateljice okupile na večeri i noćnom izlasku povodom Tininog rođendana. Inače, Nina i sestre Husar dobre su prijateljice, a pjevačica je sredinom lipnja bila i na krštenju Marijinog sina Nike.

Krstili smo našeg Niku - napisala je pjevačica uz fotografiju na kojoj pozira u društvu malenog slavljenika, njegove majke Marije, oca Vjekoslava i prijatelja.

POGLEDAJTE TRAILER ZA NOVU SEZONU 'POLIGRAFA':