Show

Komentari 72

Nina Badrić valja se po krevetu u lateksu: 'Tvoja najseksi fotka'

Nina Badrić valja se po krevetu u lateksu: 'Tvoja najseksi fotka'

Pjevačica je na račun fotografije na Instagramu dobila mnoštvo komplimenata. Mnogi su joj poručili kako izgleda kao iz filma, a jedan od obožavatelja osmislio je za nju i ljubavne stihove

Pjevačica Nina Badrić (48) u posljednje je vrijeme jako aktivna na Instagramu. Objavila je nekoliko svojih fotografija u kojima je pozirala u pripijenoj odjeći, a pratitelji su joj udijelili komplimente. Mnogi su joj pisali kako se 'prepolovila' te da izgleda puno mlađe.

POGLEDAJTE VIDEO: Prihodi hrvatskih zvijezda

Sada ponovno 'pljušte' komentari na račun njezina izgleda nakon što je objavila fotografiju za koju je pozirala na krevetu. Za tu je priliku odjenula crnu pripijenu haljinu, no svu pažnju uzele su lateks rukavice.

- Sve je super, samo ti pištolj fali. Ali padamo od ljepote prizora i bez ispaljenog metka - poručila joj je u komentaru pjevačica Zorica Andrijašević. Badrić joj je kratko odgovorila i ostavila emotikon koji plače od smijeha. 

- Odakle dolaziš, ljepotice? Nikada nisam vidio ovakvo lice. Koji je svijet tvoj dom, učini zadovoljstvo radoznalom srcu mom - napisao joj je jedan od pratitelja koji je za Ninu čak osmislio i stihove. Drugi su joj poručili kako izgleda kao iz filma. 

Međutim, dok neki komentiraju kako Nina nikada nije izgledala bolje, drugi pišu kako treba prestati koristiti aplikacije za sužavanje tijela i uljepšavanja lica. No pjevačica se na takve komentare ne obazire. 

Podsjetimo, Badrić je krajem srpnja istaknula kako od njezinog posla ne živi samo ona, već najmanje 15 obitelji te videoporukom zamolila Ministarstvo da svim estradnjacima ponovno dozvoli raditi. Zbog toga je naišla na brojne kritike, a naposljetku se našalila i napisala na društvenim mrežama kako će pjevati pod tušem dok ponovno ne počne nastupati.

 

Najčitaniji članci