Obavijesti

Show

Komentari 0

Nina Kraljić u novouređenom casinu izvukla dobitnika vozila

Nina Kraljić u novouređenom casinu izvukla dobitnika vozila
1

Gosti su se u iščekivanju izvlačenja rado fotografirali u SEAT corneru s modelom nove SEAT Ibize uz asistenciju zgodnih hostesa, za ovu prigodu posebno odjevenih u popularne race kombinezone

VIDEO

'BRZA i žestoka' zabava u novouređenom Luckia Casinu Zagreb, ove subote privukla je više od pet stotina gostiju, koji su pohrlili sudjelovati u nagradnoj igri koja je trajala samo dva dana, a nagrada je bila nova SEAT Ibiza. Među njima subilei brojne osobe iz zagrebačkog javnog života.

- Nije neobično organizirati nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil, no uobičajeno je da takve nagradne igre traju mjesecima te da u njima ispunite kupon i najčešće do izvlačenja dobitnika zaboravite da ste uopće sudjelovali, a vjerojatnost da ćete dobiti nagradu se naravno smanjuje dužinom trajanja jer je broj sudionika veći što igra duže traje. Stoga smo se odlučili napraviti uistinu Brzu i žestoku nagradnu igru, u suradnji s našim partnerom SEAT Hrvatska, i za vikend darovati novu SEAT Ibizu sretnom dobitniku - rekla je Nives Futač, marketing manager Luckia Casina, organizatora nagradne igre.

A kako bi veliko finale igre proteklo u što ugodnijoj atmosferi pobrinula se prva pobjednica showa 'The Voice', Nina Kraljić, koja je ujedno izvukla sretnog dobitnika Ibize.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nagradno izvlačenje uveličali su modni dizajner branda Duchess Antun Tin Brišar, modna blogerica Adriana Kuprešak,Tomislav Čop, Saša Muhek s novom djevojkom i brojni drugi gosti te poslovni partneri Luckia Casina.

- Veseli me što su organizatori odabrali upravo mene za prvi koncert u novouređenom Luckia Casinu i što sam večeras svojom 'sretnom rukom' razveselila nekoga novim automobilom - rekla je Kraljić.

Gosti su se u iščekivanju izvlačenja rado fotografirali u SEAT corneru s modelom nove SEAT Ibize uz asistenciju zgodnih hostesa, za ovu prigodu posebno odjevenih u popularne race kombinezone.

- Nema ljepšeg nego donijeti toliku sreću nekome – dobiti automobil u današnje vrijeme je uistinu velika stvar! Vjerujem da su se svi posjetitelji ove Brze i žestoke zabave odlično zabavili u ugodnom ambijentu novouređenog Luckia Casina, a mnogi su kućama otišli i s darovima koje je pripremio SEAT Hrvatska. Ipak je vrijeme darivanja - zaključila je Snježana Mehun, PR managerica koja je bila zadužena za promociju ovog događanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?
UPOZNAJTE 15 FINALISTICA

ANKETA Ove djevojke bore se za titulu Miss Universe Hrvatske: Što mislite, koja će pobijediti?

Tek će jedna od nekoliko tisuća djevojaka, koje se godišnje diljem svijeta prijavljuju na najprestižnije natjecanje na svijetu, Miss Universe, ima priliku za svjetski mandat i krunu.
Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'
VIŠE NEĆE BITI U ŽIRIJU

Stjepan Vukadin oglasio se oko odlaska Melkiora i Damira iz 'Masterchefa': 'Hvala za sve!'

Melkior Bašić i Damir Tomljanović odlaze iz žirija 'MasterChefa', a njihov kolega Stjepan Vukadin sad je podijelio njihovu zajedničku fotografiju