Show

Komentari 9

Nina Martina iz 'Života na vagi' objavila prvi singl: Poslušajte kako pjeva bivša natjecateljica

Nina Martina iz 'Života na vagi' objavila prvi singl: Poslušajte kako pjeva bivša natjecateljica

Singl 'Neprocjenjivo' objavljen je u utorak 22. veljače na online platformi YouTube, a do sada ga je pogledalo nešto više od 4500 korisnika

Nina Martina Korbar (28), kandidatkinja showa 'Život na vagi', ali i 'Supertalenta', objavila je svoj prvi autorski singl. Naime, Nina Martina zbog pandemije je morala odustati od natjecanja u 'Supertalentu', ali to ju nije spriječilo da se i dalje bavi glazbom. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Singl 'Neprocjenjivo' objavljen je u utorak, 22. veljače na online platformi YouTube, a do sada ga je pogledalo nešto više od 4500 korisnika. Nina Martina je nastupom u televizijskom showu Nove TV osvojila žiri i gledatelje pred malim ekranima, a sada to zasigurno želi postići i novom pjesmom. 

Podsjetimo, bivša natjecateljica singl je nedavno najavila i na društvenim mrežama. 

- Moj prvi singl 'Neprocjenjivo' is coming out soon! Pjesma je inspirirana pobjedom koju sam ostvarila nad samom sobom i željom da napišem pjesmu u kojoj će se prepoznati svaka osoba sa svojom osobnom borbom i dobiti vjetar u leđa - otkrila je ponosno.

 - Napisala sam ju sa željom da osjetite da je sve moguće kad smo uporni i kad vjerujemo u sebe, da svima bude motivacija i u vama stvori osjećaj moći i ponosa - izjavila je Nina i dodala kako se sve može postići, iako postoje brojne životne prepreke.

Kako je ranije rekla, njezina pjesma trebala bi u mnogima probuditi inat i samopouzdanje.

Najčitaniji članci