Obavijesti

Show

Komentari 67

Nina Martina se 'stesala' pa sjela na bicikl nakon 10 godina

Nina Martina se 'stesala' pa sjela na bicikl nakon 10 godina
11

Svaka ti čast, izgledaš predobro, samo je jedan od mnogih komentara Nininih pratitelja na društvenim mrežama. Iako nije odnijela pobjedu u showu 'Život na vagi', Zagrepčanka je dosad izgubila preko 60 kilograma

VIDEO

Kandidatkinja posljednje sezone showa 'Život na vagi' Nina Martina Korbar (25) sjela je na bicikl nakon čak deset godina, a pothvatom se pohvalila svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Pokretanje videa...

01:13

- Vozim bicikl nakon deset godina - napisala je Nina Martina na Instagramu i usput objavila fotografije s vožnje. Objavom je oduševila brojne obožavatelje, a usput se pohvalila da je uspjela odvoziti čak 22 kilometra. 

Instagram

- Svaka ti čast, izgledaš predobro - samo je jedan od mnogih komentara Nininih pratitelja na društvenim mrežama. Iako nije odnijela pobjedu u showu 'Život na vagi', Nina Martina izgubila je preko 60 kilograma.

Međutim, ni tu nije stala. Uporna Zagrepčanka nastavila je marljivo vježbati i nakon izlaska iz showa, a fotografije te snimke iz teretane redovito objavljuje na društvenim mrežama. 

- Na tvoj rezultat se samo može reci svaka čast. Takva ljepotica se skrivala iza svih onih kila. Sva sreća pa se to promijenilo. Samo tako naprijed - napisala joj je pratiteljica na Instagramu koja prati njezine treninge.

Instagram

Mnoge Ninine pratitelje na Instagramu zanima ima li, s obzirom na to koliko je kilograma skinula dosad, problema s viškom kože. Iako je njezina transformacija velika, nedavno je priznala da još uvijek ima problema s određenim dijelovima tijela, pogotovo s kožom na trbuhu.

Nina Martina Korbar pokazala kako je izgledala prije 8 godina
Nina Martina Korbar pokazala kako je izgledala prije 8 godina

- Imam još određeni broj kilograma koji trebam skinuti pa će mi i tu otići malo trbuha, ali mislim da ga neću moći dovesti u red bez operacije. Ne opterećujem se ni s viškom kože, ni sa strijama, ni s celulitom - priznala je Nina Martina kojoj je, kako kaže, jedino bitno da je sama sebi lijepa i sretna.

Instagram

Nakon završetka showa, Ninu Martinu zapratilo je nekoliko tisuća ljudi na društvenim mrežama gdje ih redovito obavještava što jede, koliko vježba i kako joj napreduju treninzi. Svoje pratitelje potiče da rade na sebi, ignoriraju loše komentare i ogovaranja te se pobrinu da budu zadovoljni sami sobom.

Pratite nas na našem Instagram profilu

PRINC GEORGE POKAZAO OŠTRU STRANU: Ružnim riječima uvrijedio svoju mamu, Kate Middleton?

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja